ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Τα συμπεράσματα του Ευριπίδη Στυλιανίδη για την δημοσκόπηση της Kapa Research

fonirodopis.gr

«Είναι σημαντικό ότι παρά την διετή απουσία μου από το Κοινοβούλιο, οι πολίτες της Ροδόπης μου δίνουν ξανά τις περισσότερες θετικές γνώμες σε σύγκριση ακόμα και με τους εν ενεργεία βουλευτές», σημειώνει ο πρώην βουλευτής

Τα συμπεράσματα του για τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης που διενήργησε πρόσφατα η Kapa Research για λογαριασμό της εφημερίδας «Νέα Εγνατία» Καβάλας αποτύπωσε ο πρώην υπουργός και βουλευτής Ροδόπης, Ευριπίδης Στυλιανίδης.

Ο κ. Στυλιανίδης στέκεται ιδιαίτερα στην πτώση των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Ροδόπης αλλά και στην δυσαρέσκεια των πολιτών προς τους κυβερνητικούς βουλευτές. Ταυτόχρονα, επισημαίνει για ακόμη μια φορά, την «ενόχληση» όλων για την απουσία δίκαιης και ισόρροπης εκπροσώπησης των σύνοικων στοιχείων.

Αναλυτικά, ο πρώην βουλευτής σημειώνει:

«Ολοκληρώθηκε η πανελλαδική δημοσκόπηση της K Research σε μεγάλο δείγμα ψηφοφόρων, επιβεβαιώνοντας την σταθερή και κυρίαρχη επιστροφή της Νέας Δημοκρατίας πανελλαδικά αλλά και τοπικά.

Ειδικότερα στο Νομό Ροδόπης είναι εμφανή τρία συμπεράσματα:

1. Υποχωρεί ο ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό Ροδόπης, όπου είχε το μεγαλύτερο πανελλαδικά ποσοστό του (49%) και ανέρχεται η Νέα Δημοκρατία…

2. Είναι εμφανής η δυσαρέσκεια των πολιτών της πλειονότητας και της μειονότητας προς τους κυβερνητικούς βουλευτές και διακριτή πλέον η ενόχληση όλων για την απουσία δίκαιης και ισόρροπης εκπροσώπησης μεταξύ των σύνοικων στοιχείων.

3. Είναι σημαντικό ότι παρά την διετή απουσία μου από το Κοινοβούλιο, λόγω του εκλογικού νόμου (από το Σεπτέμβριο του 2015), οι πολίτες της Ροδόπης μου δίνουν ξανά τις περισσότερες θετικές γνώμες και τις λιγότερες αρνητικές σε σύγκριση ακόμα και με τους εν ενεργεία βουλευτές.

Ευχαριστώ θερμά τους συμπολίτες μου για την Εμπιστοσύνη τους.  Μου δίνουν δύναμη να συνεχίσω τον αγώνα για τη Ροδόπη μας…».

[TheChamp-Sharing]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ