Φιλανθρωπικό bazaar υπέρ του Συλλόγου «Άγιοι Θεόδωροι» – «Ίσως είναι η πρώτη φορά που ο Στρατός βρίσκεται τόσο κοντά μας», σημείωσε η κ. Λιβεριάδου

Το κοινωνικό της πρόσωπο ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων έδειξε η XXI Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία Ιππικού «Πίνδος» η οποία διοργάνωσε φιλανθρωπικό bazaar στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Κομοτηνής την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου.

Το bazaar αποτελούσε μια προσωπική πρωτοβουλία του Ταξίαρχου κ. Λάζαρου Καμπουρίδη και πραγματοποιήθηκε με σκοπό την προβολή της εθελοντικής προσφοράς του Στρατού αλλά το κυριότερο, την ενίσχυση του Συλλόγου Μέριμνας ΑμΕΑ Νοητικής Υστέρησης Ροδόπης «Άγιοι Θεόδωροι».

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερα

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.