ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Κάλαντα σε φορείς και Αρχές της Κομοτηνής από την χορωδία της Σχολής Αστυφυλάκων

FoniRodopis

Χριστουγεννιάτικα και πρωτοχρονιάτικα κάλαντα καθώς και βυζαντινούς ύμνους έψαλλε η χορωδία της Σχολής Δοκίμων Αστυφυλάκων την Τετάρτη (20/12) και Πέμπτη (21/12) σε Αρχές και φορείς του Δήμου Κομοτηνής.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη η Σχολή Αστυφυλάκων επισκέφτηκε τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Υποστράτηγο κ. Νικόλαο Μενεξίδη, τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης Αστυνομικό Yποδιευθυντή κ. Μιχάλη Σεβδυνίδη, τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστο Μέτιο καθώς και τον Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Νίκο Τσαλικίδη.

 

Την Πέμπτη (21/12) η Σχολή επισκέφτηκε τον Διοικητή της XXI Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας Ταξίαρχο κ . Λάζαρο Καμπουρίδη, τον Διοικητή της 29ης Ταξιαρχίας Πεζικού κ. Γεώργιο Χατζηγεωργίου καθώς και τον Δήμαρχο Κομοτηνής κ. Γιώργο Πετρίδη.

Αντηλλάγησαν ευχές από τους παρευρισκόμενους για υγεία, ευτυχία και καλή πρόοδο των Δοκίμων Αστυφυλάκων. Την χορωδία της Σχολής συνόδευσαν ο Διοικητής του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Αστυνόμος Α’ Γιώργος Ελευθεριάδης και ο Διοικητής Εκπαιδευτικού Τμήματος Αστυνόμος Β’ Στυλιανός Τσιαντούλης.

[TheChamp-Sharing]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ