ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Συνάντηση – φιάσκο μεταξύ Μέτιου και συμβούλων της «Περιφερειακής Αναγέννησης»

fonirodopis.gr

«Σας θέλω όλους…» φαίνεται πως είπε ο Περιφερειάρχης –  «Εσύ δεν είσαι Περιφερειάρχης, αλλά… Παρεάρχης» του απάντησε σύμβουλος!!!

Σε φιάσκο κατέληξε η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα (18/12) το απόγευμα σε ξενοδοχείο της Κομοτηνής μεταξύ του Περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου και μελών της παράταξης «Περιφερειακή Αναγέννηση».

Η συνάντηση, η οποία χαρακτηρίστηκε ως «ενωτική πρωτοβουλία» του Μέτιου, διήρκησε μέχρι τις 11 το βράδυ με αρκετούς περιφερειακούς συμβούλους να εκφράζουν τα παράπονα τους και χωρίς να προκύπτει κάτι το ουσιαστικό και θετικό από αυτήν.

Χαρακτηριστικό του κλίματος που επικράτησε είναι ότι, όπως μεταφέρει η εφημερίδα «Μαχητής» της Ξάνθης, στο γεύμα που ακολούθησε της συνάντησης δεν παραβρέθηκαν ούτε οι μισοί σύμβουλοι αφού οι περισσότεροι αποχώρησαν προφασιζόμενοι την κούραση.

Το δημοσίευμα της εφημερίδας «Μαχητής»:

Ο Χρήστος Μέτιος μιλώντας ευθύς εξ’ αρχής στους 31 παρόντες Περιφερειακούς του συμβούλους (Σ.Σ. Από τους 35 συνολικά με τον Οντέρ φυσικά απόντα…), τους είπε «Σας θέλω όλους…», αλλά δεν εισέπραξε την ίδια ανταπόκριση, αφού οι περισσότεροι από αυτούς τον θεωρούν… αναξιόπιστο, κι ότι άλλα λέει το βράδυ κι άλλα το πρωί! (σ.σ. Οι επισημάνσεις δικές τους….)

Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης απέφυγε και πάλι να δεσμευτεί δημόσια αν θα κατέβει υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο Μέτιου στις Περιφερειακές εκλογές του 2019, χαρακτήρισε «ιδιαίτερα ζεστό το κλίμα» μεταξύ του Περιφερειάρχη με τον πρώην θεματικό αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Μιχάλη Αμοιρίδη…», με τον τελευταίο ωστόσο μιλώντας στην εκπομπή «Ανοιχτή γραμμή» του X.C. να επαναλαμβάνει και πάλι ότι «το πιο πιθανό είναι να μην κατέβει με το ψηφοδέλτιο του κ. Μέτιου  στις επόμενες Περιφερειακές εκλογές, αν δεν υπάρξει γραπτή δήλωση που να τον καλύπτει σε σχέση με τα όσα προηγήθηκαν μεταξύ του ιδίου και του Περιφερειάρχη».

ΜΙΛΗΣΕ ΚΙ Ο ΠΑΤΑΚΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ  ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΡΑΜΑΣ!

Στην συγκέντρωση μίλησε με το… κινητό του, στο κινητό του Πέτροβιτς από το Νοσοκομείο της Δράμας όπου νοσηλεύεται με ανοιχτή ακρόαση και ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ.Πατακάκης , εκφράζοντας τα παράπονά του προς τον κύριο Μέτιο γιατί του πήρε όλες τις αρμοδιότητες, μετά την πρωτόδικη ποινή του τους ενός χρόνου φυλάκισης, χωρίς να περιμένει την απόφαση του Εφετείου».

Το καλύτερο ωστόσο του το είπε ο Περιφερειακός σύμβουλος Έβρου κ. Βενετίδης ο οποίος απευθυνόμενος στον κύριο Μέτιο του είπε, «εσύ δεν είσαι Περιφερειάρχης, αλλά… Παρεάρχης»!!!

Στα παράπονα του κυρίου Πατακάκη, ο Περιφερειάρχης αρκέστηκε στο να του ευχηθεί καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές!!! (σ.σ. Άλλα δηλαδή λόγια ν’ αγαπιόμαστε…)

Πάντως αρκετοί Περιφερειακοί σύμβουλοι είπαν ότι κακώς βιάστηκε πριν την τελεσίδικη απόφαση του δικαστηρίου να πάρει ο Περιφερειάρχης τις αρμοδιότητες από τον κύριο Πατακάκη… οι απόψεις όμως στην συγκεκριμένη περίπτωση διίστανται!

Στο πλευρό του Πατακάκη ωστόσο τάχτηκε ο πρώην θεματικός αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Μιχάλης Αμοιρίδης, όχι όμως οι Περιφερειακοί σύμβουλοι Δράμας.

Σημειώνεται ότι το γεύμα του κυρίου Μέτιου τελικά έγινε μετά τις 11 το βράδυ και σε αυτό κάθισαν λιγότεροι από μισοί Περιφερειακοί σύμβουλοι επικαλούμενοι τα χιλιόμετρα που έχουν να κάνουν.

Πάντως όπως αποκάλυψε στην ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ χθες ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης, «μέχρι τέλος του χρόνου ενδεχομένως να ανακοινωθούν τα ονόματα των μελών που θα αναλάβουν την διαχείριση του Πολυχώρου Μάνος Χατζιδάκις στη Ξάνθη».

[TheChamp-Sharing]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ