ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Π. Καμμένος: «Δεν πρόκειται να δεχθούμε άλλο τις τακτικές της Τουρκίας στη Θράκη»

«Γνωρίζουμε τις δράσεις του τουρκικού Προξενείου που θέλει να υποδαυλίζει την εθνική συνοχή στη Θράκη. Τέτοια φαινόμενα δεν είναι αποδεκτά», σημείωσε ο ΥΕΘΑ

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος επισκέφθηκε την Τρίτη (19/12) ενόψει των εορτών την XXV Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία στο Πετροχώρι Ξάνθης, την 29η Μηχανοποιημένη Ταξιαρχία Πεζικού και την XXI Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία στην Κομοτηνή. Συνομίλησε με τα στελέχη, τους στρατεύσιμους και τους εθνοφύλακες και αντήλλαξαν ευχές.

Επίσης, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας συνομίλησε μέσω τηλεδιάσκεψης με τα στελέχη και τους στρατεύσιμους των ακριτικών φυλακίων του Δ’ Σώματος Στρατού και τους ευχήθηκε για τις γιορτές.

Στον χαιρετισμό που απηύθυνε κατά την επίσκεψή στην XXV Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία στην Ξάνθη, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας είπε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Με ιδιαίτερη χαρά βρίσκομαι σήμερα εδώ, στην καρδιά της δύναμης του Στρατού Ξηράς στη Θράκη μας. Η περιοχή ευθύνης του Δ’ Σώματος Στρατού είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη περιοχή για τα εθνικά μας θέματα, όπου όλοι οι Έλληνες οφείλουμε να δώσουμε την πρέπουσα προσοχή για τη συνύπαρξη όλου του ελληνικού πληθυσμού: των Ελλήνων Ορθοδόξων, των Ελλήνων Μουσουλμάνων, των Ελλήνων Πομάκων, των Ελλήνων Ρομά.

Εδώ επιτελείτε καθημερινά ένα σημαντικό εθνικό έργο και θέλω από την αρχή να τονίσω πως είμαστε υπερήφανοι για εσάς, γιατί πράγματι εκτελείτε άριστα τα καθήκοντά σας σε πολύ δύσκολες συνθήκες. Διαδραματίζετε κεντρικό ρόλο στην εγγύηση της άμυνας και την εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας στον ελληνικό λαό και ιδίως στην τοπική κοινωνία.

Η υπευθυνότητα, η πειθαρχία και ο ενθουσιασμός που διακρίνω σε όλο το στρατιωτικό προσωπικό αποδεικνύουν την καθημερινή θέλησή σας να υπερασπίζεστε την εδαφική ακεραιότητα και τα εθνικά μας συμφέροντα, συνεισφέροντας ταυτόχρονα στην ανύψωση του ηθικού των ακριτικών πληθυσμών.

Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας έχει πλήρη επίγνωση των δυσχερειών και των προβλημάτων κάτω από τις οποίες εκτελείτε την υψηλή αποστολή σας και υλοποιεί συνεχώς πολυποίκιλες δράσεις για την καλυτέρευση των συνθηκών διαβίωσης, τόσο της δικής σας όσο και των οικογενειών σας.

Ήδη έχουν απελευθερωθεί από το ΓΕΣ τα απαραίτητα κονδύλια και θα απελευθερωθούν ακόμη περισσότερα, όσα περισσότερα μπορούμε να διασφαλίσουμε, προκειμένου να δημιουργήσουμε κατοικίες για τους αξιωματικούς, τους υπαξιωματικούς και τους ΕΠΟΠ.

Να αισθάνεστε υπερήφανοι για το έργο το οποίο έχετε αναλάβει, καθώς και το ότι έχετε αφιερώσει ένα μέρος της ζωής σας στην υπηρεσία της Πατρίδος και του κοινωνικού συνόλου.

Η προσφορά σας δεν έγκειται μόνο στην εκπλήρωση της υπεράσπισης της εδαφικής ακεραιότητας και της ανεξαρτησίας της χώρας, αλλά και στην αρωγή σας στην τοπική κοινωνία. Είστε παρόντες όπου και όποτε απαιτηθεί. Γι’ αυτό το λόγο κερδίζετε τη δημόσια αναγνώριση. Όλος ο ελληνικός λαός αναγνωρίζει το έργο που επιτελούν εδώ οι Ένοπλες Δυνάμεις.

Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι τη χρονιά που έρχεται ξεκινά πλέον η έξοδος της χώρας από αυτή την τεράστια οικονομική και κοινωνική κρίση, την οποία πλήρωσαν πολύ ακριβά όλοι οι Έλληνες και ιδίως τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, που υπέστησαν πολύ μεγάλες περικοπές, τα ενεργά στελέχη μέχρι το 2015, αλλά και οι απόστρατοι, οι έφεδροί μας. Θέλω να γνωρίζετε ότι η μέριμνά μας θα είναι να αποκαταστήσουμε όλες αυτές τις μειώσεις στα οικονομικά που έχει υποστεί το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων.

Επιζητούμε ειρήνη και συνεργασία με τους γείτονές μας, αλλά επιζητούμε και σεβασμό των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων, όπως επιζητούμε το σεβασμό απέναντι στο διεθνές δίκαιο, στις διεθνείς συνθήκες, απέναντι σε αυτά τα οποία έχουμε υπογράψει διεθνώς και αναφέρομαι στη Συνθήκη της Λωζάνης.

Είναι ξεκάθαρο ότι η ελληνική Πολιτεία οφείλει πολλά στην περιοχή, σε όλους τους κατοίκους της περιοχής και στους Ορθόδοξους και στους Μουσουλμάνους. Είναι αλήθεια ότι για πολλά χρόνια η Θράκη είχε παραμεληθεί. Αυτή την υποχρέωση της Πολιτείας θα την αποκαταστήσουμε το συντομότερο δυνατό.

Όμως, δεν πρόκειται να δεχθούμε τη συνέχιση μιας τακτικής από την πλευρά της Τουρκίας, η οποία επιβάλλεται από το τουρκικό προξενείο και θέλει να υποδαυλίζει στη Θράκη την εθνική συνοχή.

Tέτοια φαινόμενα δεν είναι αποδεκτά και να ξέρουν πολύ καλά ότι όσο κι αν θέλουμε να διατηρήσουμε καλές σχέσεις με τους γείτονές μας τόσο έτοιμοι είμαστε οποιαδήποτε στιγμή κι αν χρειαστεί να υπερασπίσουμε την εθνική μας ακεραιότητα. Όσο ζει έστω κι ένας από εμάς δεν πρόκειται να υποσταλεί καμία σημαία. Δεν πρόκειται να υποχωρήσουμε ούτε ένα χιλιοστό από την υπεράσπιση της εδαφικής ακεραιότητας και της εθνικής μας κυριαρχίας.

Αυτή η πολιτική των αμφισβητήσεων και των διεκδικήσεων της γείτονος αποδεικνύει το αντίθετο από τη θέληση για καλή γειτονία. Θέλουμε, λοιπόν, να τους πούμε εν όψει και των ημερών που έρχονται ότι καλό θα είναι να ζήσουμε ειρηνικά και να σταματήσουν τις προκλήσεις, ιδίως σε μια περιοχή για την οποία δεν υπάρχει ουδεμία αμφισβήτηση από τις διεθνείς συνθήκες, είναι αμιγώς ελληνική, με απόλυτο σεβασμό σε όλο τον πληθυσμό της περιοχής, ανεξαρτήτως θρησκείας και ανεξαρτήτως φυλής.

Εύχομαι σε όλους χρόνια πολλά, Καλά Χριστούγεννα και θέλω κοιτώντας σας στα μάτια να σας πω να είστε βέβαιοι ότι η Πολιτεία γνωρίζει αυτά που σας οφείλει. Είμαστε περήφανοι για εσάς και θέλω να ευχηθώ σε εσάς και στις οικογένειές σας υγεία, ευτυχία και προκοπή».

Στο χαιρετισμό που απηύθυνε κατά την επίσκεψή στην 29η Μηχανοποιημένη Ταξιαρχία Πεζικού στην Κομοτηνή, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας είπε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Βρισκόμαστε σήμερα εδώ, για να σας ευχηθούμε από κοντά και να σας ευχαριστήσουμε για το εξαιρετικό έργο που επιτελείτε σε αυτή την πολύ ευαίσθητη περιοχή, στη Θράκη μας, και ιδιαίτερα εδώ στην Κομοτηνή, όπου γνωρίζουμε τις δράσεις του τουρκικού προξενείου, που προσπαθεί να πιέσει, κατά παράβαση κάθε συνθήκης και του διεθνούς δικαίου, τους Έλληνες Μουσουλμάνους, τους Έλληνες Πομάκους, τους Έλληνες Ρομά, που ζουν ειρηνικά με τους Έλληνες Ορθόδοξους σε αυτή την περιοχή.

Η παρουσία των Ενόπλων Δυνάμεων, η παρουσία όλων σας, των αξιωματικών, των υπαξιωματικών, των οπλιτών και των εθνοφυλάκων δίνει ένα αίσθημα ασφάλειας στην περιοχή. Επιτελείτε ένα εξαιρετικό εθνικό έργο όχι μόνο για τη διαφύλαξη της εθνικής κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας, όχι μόνο για την αποτροπή σε περίπτωση κρίσεως, αλλά και κοινωνικό έργο εν καιρώ ειρήνης.

Γνωρίζω ότι οι συνθήκες διαβίωσης είναι δύσκολες. Είναι πολύ πιο δύσκολες από οποιαδήποτε άλλη περιοχή. Γι’ αυτό θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία κάνουμε ό,τι μπορούμε, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων που μας δίνει η Πολιτεία και των χρημάτων των Ελλήνων φορολογουμένων, προκειμένου να βελτιώσουμε τις συνθήκες διαβίωσής σας.

Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι πρωταρχικός μας σκοπός τη χρονιά που έρχεται θα είναι η βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης του προσωπικού, η μέριμνα για το προσωπικό.

Γνωρίζω καλά ότι τα τελευταία χρόνια το προσωπικό έχει υποστεί, όπως και όλος ο ελληνικός λαός, μία τεράστια πίεση από την οικονομική κρίση που έχει πλήξει την πατρίδα μας, και τα ενεργεία στελέχη μας και τα εν αποστρατεία.

Στο πλαίσιο αυτό, θέλω να γνωρίζετε ότι ο πρώτος στόχος, ο οποίος είναι η κάλυψη κατά 100% της στέγασης των στελεχών μας, των αξιωματικών, των υπαξιωματικών και των ΕΠΟΠ, θα έχει ολοκληρωθεί μέσα στα επόμενα δύο χρόνια.

Θέλω ακόμα να σας διαβεβαιώσω ότι βγαίνοντας από αυτή την κρίση, πρωταρχικός μας στόχος μέσα στους επόμενους μήνες θα είναι η αποκατάσταση των αδικιών που έχει υποστεί το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων.

Θέλω ακόμα να σας διαβεβαιώσω ότι όλος ο ελληνικός λαός είναι μαζί σας. Δεν υπάρχει άσκηση πολιτικής στις Ένοπλες Δυνάμεις. Οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν είναι χώρος αντιπαράθεσης, είναι χώρος ενότητας του ελληνικού λαού. Οι Ένοπλες Δυνάμεις με Αρχηγό την Υπέρμαχο Στρατηγό έχουν την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού.

Και είμαι περήφανος ως πολιτικός προϊστάμενος να σας πω ότι σε όλες τις μετρήσεις που γίνονται, ανεξαρτήτως των θεμάτων που εξετάζουν, θα δείτε ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις έχουν πάντα την πρώτη θέση στην εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού και ιδιαίτερα σε τέτοιες ευαίσθητες περιοχές όπως στην περιοχή που εσείς υπηρετείτε.

Εύχομαι, λοιπόν, σε όλες και σε όλους Χρόνια Πολλά, Καλά Χριστούγεννα, με υγεία, δύναμη και ευτυχία στις οικογένειές σας. Είμαστε περήφανοι για εσάς και είναι περήφανος όλος ο ελληνικός λαός».

[TheChamp-Sharing]

TOPNEWS

Οδηγίες στη Διεύθυνση Ιθαγένειας για την ανεύρεση ανιθαγενών μουσουλμάνων της Θράκης

Δημοσιεύθηκε

στις

Αίσιο τέλος για την περίπτωση μουσουλμάνου Θρακιώτη που είχε μεταναστεύσει στην Αυστραλία και του είχε αφαιρεθεί η ελληνική ιθαγένεια από το 2004 με το διαβόητο άρθρο 19 επειδή… ξενιτεύτηκε

Ήταν η χούντα που αφαίρεσε την ιθαγένεια της Μελίνας Μερκούρη και ήταν όλος ο πολιτισμένος κόσμος που καμάρωσε τότε τη γενναία στάση της σπουδαίας Ελληνίδας.

Εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες είχαν την ίδια «τύχη», από τότε που εφαρμόστηκε το προεδρικό διάταγμα του 1927 μέχρι και το 1955, οπότε και αντικαταστάθηκε με το εξίσου κατάπτυστο άρθρο 19, που παρέμεινε σε ισχύ μέχρι και το 1998, οπότε και καταργήθηκε από την κυβέρνηση του Κώστα Σημίτη.

Μόλις χθες (3/4), όμως, έληξε αίσια άλλη μία από τις ακραίες περιπτώσεις αναλγησίας και νομικής αυθαιρεσίας του ελληνικού κράτους κι έγινε έτσι άλλο ένα μικρό βήμα αποκατάστασης του κράτους δικαίου.

Μουσουλμάνος Θρακιώτης που είχε μεταναστεύσει στην Αυστραλία και του είχε αφαιρεθεί η ελληνική ιθαγένεια με το διαβόητο άρθρο 19 επειδή… ξενιτεύτηκε, όπως εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες εκείνες τις δεκαετίες, ζούσε από το 2004 στη Θράκη χωρίς ελληνική ιθαγένεια.

Το Συμβούλιο Ιθαγένειας είχε απορρίψει δύο φορές την αίτηση ανάκτησης της ελληνικής του ιθαγένειας, σύμφωνα με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μουσταφά Μουσταφά.

Ίσως το Συμβούλιο Ιθαγένειας αφουγκράστηκε τη συγκινητική ομιλία του βουλευτή στο βήμα της Βουλής για το δράμα μερικών δεκάδων ανιθαγενών της Θράκης ή κατανόησε επιτέλους το προφανές της μη εφαρμογής του άρθρου 19 στις περιπτώσεις όσων ξενιτεύτηκαν, για παράδειγμα στη Γερμανία, και πολύ περισσότερο όσων ζουν στην Ελλάδα.

Ρωτήσαμε τον Ειδικό Γραμματέα Ιθαγένειας, Λάμπρο Μπαλτσιώτη, σχετικά με το ζήτημα της τύχης αυτών των ανθρώπων που ταλαιπωρούνται ως «ανύπαρκτοι» πολίτες στη χώρα τους:

«Τα ζητήματα ιθαγένειας που ανακύπτουν με τους μουσουλμάνους της Θράκης διακρίνονται σε δύο κατηγορίες. Η πρώτη αφορά όσους ζητούν ανάκτηση της ελληνικής τους ιθαγένειας, την οποία έχουν απολέσει με το άρθρο 19 και ζουν ιδίως στην Ελλάδα ως ανιθαγενείς.

Από το 2007, άρχισε η ιθαγενειακή αποκατάσταση αυτών των περιπτώσεων και η συντριπτική τους πλειοψηφία έχει αποκτήσει την ελληνική ιθαγένεια. Δυστυχώς με πολύ αργούς ρυθμούς, αλλά έχει γίνει. Φαίνεται όμως ότι εξακολουθούν να υπάρχουν λίγες δεκάδες άτομα που διαβιούν στη Θράκη σε καθεστώς ανιθαγένειας.

Το πρόβλημα είναι ότι οι πληροφορίες αυτές μας έρχονται έμμεσα, από άλλα υπουργεία και υπηρεσίες, καθώς οι ίδιοι δεν έχουν αιτηθεί την ανάκτηση της ιθαγένειάς τους.

Για να λυθεί το ζήτημα, καθώς εικάζουμε ότι πρόκειται για κοινωνικά αποκλεισμένα πρόσωπα, στο πλαίσιο της χρηστής διοίκησης, θα αποσταλούν οδηγίες στη Διεύθυνση Ιθαγένειας με χωρική αρμοδιότητα τη Θράκη, με σκοπό την «ανεύρεσή» τους και την κατάθεση της σχετικής αίτησης.

Παρεμπιπτόντως, στο ίδιο έγγραφο θα γίνεται ανάλογη προσπάθεια «ανεύρεσης» ανιθαγενών από τα διάδοχα κράτη της πρώην ΕΣΣΔ. Η δεύτερη αφορά όσους αιτούνται τη διαπίστωση της ελληνικής τους ιθαγένειας, για παράδειγμα ένα τέκνο που γεννήθηκε πριν χάσουν οι γονείς του την ιθαγένεια.

Σε αυτές τις περιπτώσεις, δηλαδή ορθής εφαρμογής της νομοθεσίας, έχει γίνει σημαντική πρόοδος στην αποκατάσταση της νομιμότητας, παρά τα προβλήματα που εξακολουθούν να υπάρχουν. Και, για να προλάβω την ερώτησή σας, φαίνεται ότι οι καθυστερήσεις οφείλονται, ας είμαστε καλοπροαίρετοι, σε ανεπαρκή γνώση μιας δαιδαλώδους νομοθεσίας».

Πηγή: efsyn.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

TOPNEWS

Ανανεώθηκε η θητεία του Σελήμ Ισά στη Διαχειριστική Επιτροπή Μουσουλμανικής Περιουσίας

Δημοσιεύθηκε

στις

Το πετυχημένο έργο του Σελήμ Ισά στη Διαχειριστική Επιτροπή Μουσουλμανικής Περιουσίας (ΔΕΜΠ) Κομοτηνής αναγνώρισε η κυβέρνηση, η οποία ανανέωσε τη θητεία του στη θέση του προέδρου για ακόμα ένα έτος.

Με απόφαση του Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης κ. Ιωάννη Σάββα η οποία δημοσιεύθηκε στις 8 Απριλίου ορίστηκαν εκ νέου τα πέντε τακτικά και τα δύο αναπληρωματικά μέλη της ΔΕΜΠ Κομοτηνής, τα οποία είναι:

Τακτικά μέλη
Ισά Σελήμ του Βελή
Βετάτ Ρετζέπ του Αλή
Χουσεΐν Κιρ Αχμέτ του Χασάν
Σαλή Σαλή του Μουσταφά
Αχμέτ Σολάκ Σακήρ του Χασάν

Αναπληρωματικά μέλη
Γιουσούφ Οσμάν του Χουσεΐν
Ριτβάν Εμίν Ναζίφ του Γιουσούφ

Η απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

TOPNEWS

Την παραλία του Προφήτη Ηλία καθάρισαν μέλη του Συλλόγου Ανατολικορωμυλιωτών Κομοτηνής

Δημοσιεύθηκε

στις

Μικροί και μεγάλοι του Πολιτιστικού Συλλόγου Ανατολικορωμυλιωτών Κομοτηνής ένωσαν την Κυριακή 7 Απριλίου τις δυνάμεις τους και συμμετείχαν στη μεγαλύτερη ταυτόχρονη Πανελλαδική εθελοντική δράση «Let’s do it Greece»!

Νωρίς το πρωί συναντήθηκαν όλοι στα Γραφεία του Συλλόγου και ξεκίνησαν προς την παραλία του Προφήτη Ηλία. Εκεί, αφού μοιράστηκε ο απαραίτητος εξοπλισμός, άρχισε η περισυλλογή σκουπιδιών. Δυστυχώς ο καιρός δεν στάθηκε σύμμαχος, ωστόσο όλοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Στη συνέχεια γευμάτισαν μαζί, δίνοντας ραντεβού για το επόμενο Let’s do it Greece!

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους μικρούς εθελοντές, στους γονείς τους, αλλά και σε όλους που πήραν μέρος σε αυτή την όμορφη δράση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

TOPNEWS

Μαθήτρια του 3ου Γυμνασίου Κομοτηνής θα εκπροσωπήσει την ΠΑΜΘ σε πανελλήνιο διαγωνισμό

Δημοσιεύθηκε

στις

Συγχαρητήρια επιστολή για τη μαθήτρια του 3ου Γυμνασίου Κομοτηνής Βασιλική Κουτάνη η οποία θα εκπροσωπήσει όλα τα σχολεία της Περιφέρειας ΑΜΘ στον πανελλήνιο διαγωνισμό γραπτού λόγου στη μνήμη της Μαρίας Κιουρί, εξέδωσε η Διεύθυντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης κ. Μαριγούλα Κοσμίδου.

Η Συγχαρητήρια Επιστολή:

«Ως Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης θα ήθελα να συγχαρώ τη μαθήτρια του 3ου Γυμνασίου Κομοτηνής Φωτεινή Βασιλική Κουτάνη για το εξαίρετο κείμενό της με το οποίο θα εκπροσωπήσει όλα τα σχολεία της Περιφέρειας ΑΜΘ στον πανελλήνιο διαγωνισμό γραπτού λόγου στη μνήμη της Μαρίας Κιουρί. Το κείμενό της κατάφερε να συγκεράσει επιτυχώς την επιστημονική γνώση με τη δημιουργική γραφή, αναδεικνύοντας με ευαισθησία τον αγώνα της Μαρίας Κιουρί ως γυναίκας που αψήφησε πολλές κατεστημένες αντιλήψεις της εποχής της και διέπρεψε στον επιστημονικό στίβο. Εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία στους προσωπικούς αγώνες της μαθήτριάς μας, ένας από τους οποίους είναι και η συμμετοχή της στον παραπάνω διαγωνισμό!».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ14 λεπτά πριν

Το Σάββατο 18 Σεπτέμβρη στην Κομοτηνή το 47ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή»

ΔΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ37 λεπτά πριν

Κράτηση εισιτηρίων για τις συναυλίες του Φεστιβάλ Ειρήνης Δήμου Ιάσμου

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ - ΣΑΠΩΝ49 λεπτά πριν

Δήμος Μαρωνείας – Σαπών: Διαδικτυακές εκδηλώσεις για την εργασιακή ένταξη και την επιχειρηματικότητα

ΡΟΔΟΠΗ56 λεπτά πριν

Παρεμβάσεις σε κοινότητες Ρομά της Θράκης για την ενίσχυση της πρόσβασης στην εκπαίδευση

ΕΛΛΑΔΑ2 ώρες πριν

Κορωνοϊός: Lockdown σε Καβάλα, Ημαθία, Πιερία και Πέλλα

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ2 ώρες πριν

Ροδόπη: Διακινητές μετέφεραν έξι παράνομους μετανάστες

YΓΕΙΑ2 ώρες πριν

Κορωνοϊός: 25 κρούσματα στη Ροδόπη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ2 ώρες πριν

Εισαγγελική έρευνα για τη δημοσίευση της λίστας με ονόματα παιδιών από τον Μπογδάνο

ΔΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ5 ώρες πριν

Οντέρ Μουμίν: «Εκτός πραγματικότητας ο Αμούτζας, νόμιμο το Φεστιβάλ»

ΔΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ5 ώρες πριν

Θέμα νομιμότητας για το Φεστιβάλ Ειρήνης θέτει η παράταξη Αμούτζα

ΕΛΛΑΔΑ1 ημέρα πριν

Νέο επεισόδιο μεταξύ Έλληνα και Τούρκου ψαρά στους Φούρνους Ικαρίας

ΕΛΛΑΔΑ1 ημέρα πριν

Επίθεση με βιτριόλι: «Προσπάθησε να με σκοτώσει, απέδειξε πόσο δειλή είναι»

ΕΛΛΑΔΑ1 ημέρα πριν

Κατερίνη – Γονείς: «Σατανικά τα τεστ και οι μάσκες, δεν άφησαν την κόρη μας να μπει στο σχολείο»

ΕΒΡΟΣ2 ημέρες πριν

Διακινητές επιχείρησαν να περάσουν στην Ελλάδα πάνω από 60 μετανάστες

TΟΥΡΚΙΑ2 ημέρες πριν

Προκλητικό ντελίριο Ερντογάν: «Πριν 100 χρόνια πετάξαμε τον εχθρό στη θάλασσα της Σμύρνης»

ΔΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ3 ημέρες πριν

Οντέρ Μουμίν: «Να καταστήσουμε τον Δήμο Ιάσμου ως τόπο ειρήνης»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ3 ημέρες πριν

Δημήτρης Χαρίτου: «Είναι ανάγκη τα σχολεία να μείνουν ανοιχτά»

ΠΑΙΔΕΙΑ3 ημέρες πριν

Σχολεία: «Πρώτο κουδούνι» με μάσκες, πιστοποιητικά εμβολιασμού και self test

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ4 ημέρες πριν

Νεκρός 45χρονος σε τροχαίο στη δυτική είσοδο της Κομοτηνής

ΕΛΛΑΔΑ5 ημέρες πριν

Γερμανία: Ζευγάρι Ελλήνων τσακώνεται και η γυναίκα εμβολίζει το αυτοκίνητο του άνδρα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2021 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x