ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Απίστευτη καταγγελία από την ΠΑΕ Ποντίων για τους μουσουλμάνους βουλευτές!!!

fonirodopis.gr

Η ποδοσφαιρική ομάδα του Θρυλορίου ισχυρίζεται ότι οι βουλευτές απείλησαν τον Υπουργό Δικαιοσύνης να ρίξουν την κυβέρνηση!

Σε μια απίστευτη καταγγελία προέβη την Δευτέρα (18/12) η ΠΑΕ Ποντίων μέσω ανάρτησης που πραγματοποίησε στον λογαριασμό που διατηρεί σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης (facebook).

Η καταγγελία αφορά την πρόσφατη, αρνητική για την ποδοσφαιρική ομάδα του Θρυλορίου, απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ και σε αυτήν γίνεται λόγος για «ωμή» παρέμβαση των μουσουλμάνων βουλευτών προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή.

Η καταγγελία της ΠΑΕ Ποντίων:

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον πρόεδρο της ομάδας κ. Μιχάλη Κακουλίδη προκειμένου να μας δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για την πρωτοφανή αυτή καταγγελία, ο ίδιος αρνήθηκε να πει κάτι παραπάνω προς το παρόν με την δέσμευση ότι θα μιλήσει σχετικά για το θέμα την ερχόμενη Τετάρτη (20/12) όποτε και θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ.

Απορρίφθηκαν οι εφέσεις της ΠΑΕ Ποντίων – Οριστική η αποβολή της από το πρωτάθλημα

Η παραπάνω καταγγελία αφορά την πρόσφατη (15/12) απόφαση της επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για τις δύο ενστάσεις της ΠΑΕ Ποντίων για το θέμα της φανέλας. Η ομάδα του Θρυλορίου έχει αποβληθεί από το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Θράκης επειδή μηδενίστηκε σε τρία παιχνίδια στα οποία προσήλθε να κατέβει με την επετειακή φανέλα με μήνυμα για τη Γενοκτονία.

Η επετειακή φανέλα με το σύνθημα για την Γενοκτονία των Ποντίων «Δεν Ξεχνώ – Πάντα Τιμώ» που έγινε αιτία αποβολής της ομάδας του Θρυλορίου από το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Θράκης

Η ομάδα προσέφυγε για δύο από αυτές τις αποφάσεις με την Επιτροπή Εφέσεων, μετά την εκδίκαση και της δεύτερης ένστασης, να ζητά και την κατάθεση των διαιτητών που πήραν τη σχετική απόφαση για τη μη διεξαγωγή των αγώνων.

Τελικά την Παρασκευή (15/12) εκδόθηκαν οι αποφάσεις της Επιτροπής Εφέσεων, με τις οποίες απορρίφθηκαν οι δύο προσφυγές της ΠΑΕ Ποντίων. Αυτό σημαίνει ότι οι ποινές που έχουν επιβληθεί από την ΕΠΣ Θράκης ισχύουν και η αποβολή της ομάδας από το πρωτάθλημα δεν ανακαλείται.

Αναλυτικά οι αποφάσεις της επιτροπής Εφέσεων:

Δέχτηκε τυπικά και απέρριψε κατ’ ουσίαν την έφεση του σωματείου ΠΑΕ Ποντίων Ροδόπης κατά της από 10.10.2017 απόφασης της ΠΕ/ΕΠΣ Θράκης.

Δέχτηκε τυπικά και απέρριψε κατ’ ουσίαν την έφεση του σωματείου ΠΑΕ Ποντίων Ροδόπης κατά της υπ’ αριθ. 1/2017 απόφασης της ΠΕ/ΕΠΣ Θράκης.

[TheChamp-Sharing]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ