ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Ελευθεριάδου: «H κυβέρνηση πρέπει να σταματήσει άμεσα να παίζει με την Θράκη»

fonirodopis.gr

«Ουδεμία συζήτηση περί θεμάτων που άπτονται της Συνθήκης της Λωζάνης, ουδεμία κίνηση που δυναμιτίζει την ειρηνική και αρμονική συμβίωση των κατοίκων της Θράκης», σημειώνει η πολιτευτής της ΝΔ

Για «κερκόπορτες που μισανοίγουν» και για «κινήσεις που δυναμιτίζουν την ειρηνική συμβίωση» στη Θράκη κάνει λόγο η πολιτευτής της ΝΔ κ. Βούλα Ελευθεριάδου με αφορμή τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του Υπουργού Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου για τον τρόπο ανάδειξης των Μουφτήδων.

Αναλυτικά, στην δήλωση της σημειώνει:

«Πιο γρήγορα απ όσο φανταζόμασταν ξεφούσκωσε το επικοινωνιακό μπαράζ της κυβέρνησης για δήθεν σθεναρή αντίσταση σε όσα ζητήματα έθεσε ο Τούρκος Πρόεδρος. Με έκπληξη διάβασα σήμερα τις δηλώσεις του υπουργού παιδείας κ. Γαβρόγλου περί προσδιορισμού του εκλεκτορικού σώματος ως προς την εκλογή των Μουφτήδων, τις οποίες επιβεβαίωσε και ο Πρωθυπουργός κ. Τσίπρας.

Κύριοι σταματήσετε επιτέλους να παίζετε με το μέλλον της Θράκης για ψηφοθηρικούς και μόνο λόγους και να ανοίγετε πληγές εκεί που δεν υπάρχουν.

Τονίζω, ουδεμία συζήτηση περί θεμάτων που άπτονται της Συνθήκης της Λωζάνης, ουδεμία κίνηση που να μισανοίγει κερκόπορτες, ουδεμία κίνηση που δυναμιτίζει την ειρηνική και αρμονική συμβίωση των κατοίκων της Θράκης».

[TheChamp-Sharing]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ