ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Σταμάτης Σακελλίων: «Έκθετος ο Εισαγγελέας, επιβεβλημένος μονόδρομος ο έλεγχος του»

FoniRodopis

«Σε κάθε περίπτωση το πρόβλημα δεν είναι κυρίως αστυνομικό αλλά είναι πρόβλημα λειτουργίας της συγκεκριμένης Εισαγγελίας» σημειώνει ο γραμματέας Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης

Την παρέμβαση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου προκειμένου να ελεγχθεί ο Αντιεισαγγελέας Πρωτοδικών Ροδόπης κ. Διονύσης Λαμπρίδης για την παραγγελία του σχετική με το θέμα που προέκυψε με την χρήση του όρου «τουρκική μειονότητα», ζητά με παρέμβαση του ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης Σταμάτης Σακελλίων.

Ο κ. Σακελλίων σημειώνει ότι «ο έλεγχος των φρονημάτων μελών της ακαδημαϊκής κοινότητας αλλά και παντός άλλου είναι βαθύτατα προσβλητική» και τονίζει με νόημα πως το πρόβλημα δεν είναι αστυνομικό αλλά αφορά την λειτουργία της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ροδόπης.

Αναλυτικά, ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης τονίζει:

«Είναι πρόδηλο ότι η παραγγελία του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης για το θέμα της χρήσης του όρου ‘’τουρκική μειονότητα’’, προς την αστυνομική διεύθυνση Ροδόπης, η οποία μετά την παραγγελία ζήτησε διευκρινήσεις από το Δ.Π. Θράκης, ακόμα και αν πρόκειται για “λάθος διατύπωση” εγείρει σοβαρές ενστάσεις. Άμεση ήταν η αντίδραση του Ν. Τόσκα αλλά και του Υπουργείου Παιδείας το οποίο ζητά διευκρινήσεις από την Εισαγγελία.

Όμως μένει έκθετος ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών και ο έλεγχος του από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου είναι πλέον επιβεβλημένος μονόδρομος. Κανείς δεν έχει δικαίωμα να μας επιστρέφει σε άλλες μαύρες εποχές και κανείς δεν έχει δικαίωμα να θίγει τον πυρήνα του Συντάγματος. Ο έλεγχος των φρονημάτων μελών της ακαδημαϊκής κοινότητας αλλά και παντός άλλου είναι βαθύτατα προσβλητική. Σε κάθε περίπτωση το πρόβλημα δεν είναι κυρίως αστυνομικό αλλά είναι πρόβλημα λειτουργίας της συγκεκριμένης Εισαγγελίας. Αρκετά πια».

[TheChamp-Sharing]

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΗΠΟΥ2 εβδομάδες πριν

STIHL – Αθανάσιος Παρμάκης

Επιλέξτε την δύναμη που σας ταιριάζει! Βενζινοκίνητο, ηλεκτρικό ή επαναφορτιζόμενο, η STIHL διαθέτει δεκάδες επιλογές σε κάθε κατηγορία προϊόντος που...

ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ - ΠΟΔΗΛΑΤΑ2 εβδομάδες πριν

ΑΪΧΑΝ bikes

Ποδήλατα – Service – Ανταλλακτικά

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΑ2 εβδομάδες πριν

Bonsai Mekkos Flowers

Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί οποιαδήποτε σύνθεση λουλουδιών για κάθε μοναδική περίσταση

PIZZA2 εβδομάδες πριν

Pizza King

Όλες οι πίτσες ψήνονται σε ξυλόφουρνο, με παραδοσιακή ζύμη και πάντα με τα πιο φρέσκα και αγνά υλικά

ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΑ3 εβδομάδες πριν

Ιχθυοπωλείο «Ο Αιγύπτιος»

Φρέσκα ψάρια θάλασσας του Θρακικού πελάγους

ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ - ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΑ3 εβδομάδες πριν

Ψηφιακό Φωτοτυπικό Κέντρο «Copy Center»

Θέλετε εκτυπώσεις ποιότητας, γρήγορα και σε ανταγωνιστικές τιμές;

ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ4 εβδομάδες πριν

Στεγνοκαθαριστήρια «Ήλιος»

Σας τα επιστρέφουμε σαν καινούρια… πάντα σε πολύ καλές τιμές

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ