ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και ελικόπτερα που «σκάναραν» την περιοχή

fonirodopis.gr

Ειδικός πομπός jamming ακύρωνε τις συνδέσεις 3G και 4G της κινητής τηλεφωνίας στο τζαμί Κιρ Μαχαλά – Αποκλεισμένοι δρόμοι και κομφούζιο

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις αναπτύχθηκαν σε όλη την πόλη της Κομοτηνής και ειδικά στα σημεία από τα οποία θα περνούσε ο Ταγίπ Ερντογάν τον οποίον συνόδευε πολυμελής κυβερνητική αποστολή.

Ήδη από τις προηγούμενες μέρες, η φρουρά του Ερντογάν είχε κάνει «φύλλο και φτερό» οποιοδήποτε μέρος θα επισκέπτονταν ο Τούρκος πρόεδρος ενώ και η Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης ήταν επί ποδός με όλη της την δύναμη.

Στο τζαμί Κιρ Μαχαλά όπου προσευχήθηκε ο Ερντογάν υπήρχε ειδικό μηχάνημα ανίχνευσης μετάλλων ενώ όσοι περνούσαν από αυτό δεχόντουσαν σωματικό έλεγχο, ο οποίος γινόταν μέχρι και σε διαπιστευμένους δημοσιογράφους. Στο τέμενος της οδού Φιλιππουπόλεως υπήρχε μάλιστα και ειδικός πομπός jamming που ακύρωνε τις συνδέσεις 3G και 4G της κινητής τηλεφωνίας.

Η Αστυνομική Διεύθυνση από νωρίς το πρωί της Παρασκευής (8/12) είχε απαγορεύσει την κυκλοφορία σε αρκετούς δρόμους με αποτέλεσμα να προκληθεί κυριολεκτικά κομφούζιο. Τόσο στα μέρη όπου μετέβαινε ο Τούρκος πρόεδρος όσο και ολόκληρο το τετράγωνο που βρίσκεται το τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής είχαν αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις ενώ καθ’ όλη την διάρκεια της παραμονής του Ερντογάν την περιοχή «σκάναραν» ελικόπτερα της Αστυνομίας.

[TheChamp-Sharing]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ