ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Ελευθεριάδου: «H ευημερία της Θράκης απαιτεί την αποσουλτανοποίηση της»

«Κύριε Ερντογάν, η χώρα μας εφαρμόζοντας όλους τους κανόνες και τα πρότυπα μιας δυτικής δημοκρατίας φροντίζει όπως η μειονότητά της όχι μόνο να μην καταπιέζεται αλλά και να ανθεί», σημειώνει η πολιτευτής της ΝΔ

Θέση για τα όσα δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν το πρωί της Πέμπτης κατά τη διάρκεια των συναντήσεων του με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον Πρόεδρο της Δημοκρατία Προκόπη Παυλόπουλο πήρε η πολιτευτής της ΝΔ στη Ροδόπη, Βούλα Ελευθεριάδου.

Η κ. Ελευθεριάδου απευθυνόμενη προς τον Ταγίπ Ερντογάν σημειώνει πως στην χώρα μας η μειονότητα όχι μόνο δεν καταπιέζεται αλλά αντιθέτως ανθεί, ενώ δεν παραλείπει να αναφερθεί και στα «τραγικά λάθη της Ελληνικής Πολιτείας» τα οποία οδήγησαν σε «μύθιους πόθους συνδιοίκησης στην περιοχή».

Αναλυτικά, η πολιτευτής της ΝΔ αναφέρει:

«Καλώς να μας έρθει ο κ. Ερντογάν. Οι Θράκες ήταν πάντα φιλόξενος λαός, πόσο μάλλον όταν ένας υψηλός επισκέπτης, έρχεται μόνο για να προσευχηθεί.

Σεβόμαστε απολύτως όλες τις θρησκείες, είναι αναφαίρετο δικαίωμα κάθε ανθρώπου να πιστεύει σε όποιον θεό επιθυμεί, χωρίς αυτό να τον κάνει να ξεχωρίζει από τους υπολοίπους. Υπό μια προϋπόθεση όμως, η διαφορετικότητα των θρησκειών να μην αποτελεί σημείο τριβής και αντιπαλότητας, όπως επίσης να μην χρησιμοποιείται  για την άσκηση πολιτικής  και  για να το εξειδικεύσω μια που αναφέρομαι στην Θράκη, στον τόπο όπου κατοικώ με την οικογένεια μου και μεγαλώνω τα παιδιά μου, για άσκηση επεκτατικής πολιτικής.

Κύριε Ερντογάν σας ερωτώ, θα μπορούσαμε να ισχυριστούμε εμείς οι Έλληνες ως κάτοικοι  της χώρας του λίκνου της Ορθοδοξίας, πως όποιος σε γειτονικές χώρες  είναι ορθόδοξος είναι ταυτοχρόνως Έλληνας στην καταγωγή; Δεν θα σας φαινόταν φαιδρό; Τι σας ωθεί να ισχυρίζεστε κάτι ανάλογο για τον ισλαμισμό, και με ποιά κριτήρια; Λίγη ανάγνωση της ιστορίας δεν βλάπτει, αντιθέτως διευρύνει τις γνώσεις.

Κύριε Ερντογάν, ζητάτε επίσης αναθεώρηση της Συνθήκης της Λωζάνης και αν μου επιτρέπετε θα σας θυμίσω δυο πράγματα, η συνθήκη υπογράφηκε όντας η χώρα σας νικήτρια και η Ελλάδα ηττημένη, άρα δεν θέσαμε εμείς τους όρους και δεύτερον, στην Ανδριανούπολη η χώρα σας έχει κτίσει ένα τεράστιο μνημείο προς τιμή της συνθήκης, οπότε  τι ακριβώς αμφισβητείτε; Την υπερήφανη υπογραφή σας ή και τα μνημεία σας; 

Κύριε Ερντογάν, ασφαλώς ως μεγάλος πολιτικός θα γνωρίζετε πως η ειρήνη σε μια περιοχή εξασφαλίζεται βάσει των σχέσεων της καλής γειτονίας. Εμείς ως χώρα επιδιώκουμε συνεχώς την αγαστή συνεργασία και δεν προκαλούμε ποτέ, εκτός αν από τη μεριά σας  συγχέετε τη λέξη πρόκληση, με το αυτονόητο δικαίωμα της υπεράσπισης των εθνικών μας δικαιωμάτων. Θα σας θυμίσω επίσης πως ποτέ δεν βρέθηκε Έλληνας Πρωθυπουργός ή Πρόεδρος της Δημοκρατίας στα μαρτυρικά εδάφη του Πόντου για να υπενθυμίσει σε μεγάλο μέρος των εκεί κατοίκων την καταγωγή τους και την προηγούμενη θρησκεία τους, ούτε έγινε κάτι ανάλογο στην Μικρά Ασία όπου όλες οι πόλεις από αρχαιοτάτων χρόνων ιδρύθηκαν και κατοικούταν από Έλληνες.

Κύριε Ερντογάν, εμείς οι Έλληνες, ζυμωμένοι μέσα στον συνεχή αγώνα για την επιβίωση του έθνους μας, μάθαμε επίσης κάτι χρήσιμο, να είμαστε υπερήφανοι για την ιστορία μας, να τιμάμε τόσο τις νίκες όσο και τις ήττες μας, ότι η ιστορία γράφει, δεν ξεγράφει όσο κι αν προσπαθεί να την παραποιήσει κάποιος.

Εξάλλου οι αριθμοί είναι αμείλικτοι,120.000 περίπου μέλη απαρτίζουν την μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης, μερικές χιλιάδες μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού η ρωμαίικη μειονότητα στην Τουρκία.

Κύριε Ερντογάν, όπως διαπιστώνετε η χώρα μας εφαρμόζοντας όλους τους κανόνες και τα πρότυπα μιας δυτικής δημοκρατίας φροντίζει όπως η μειονότητά της, όχι μόνο να μην καταπιέζεται αλλά και να ανθεί, και όπως θα γνωρίζετε ο ορισμός της δημοκρατίας δεν περιλαμβάνει τον όρο Σουλτάνος, που αποφασίζει, διατάζει και περιμένει από τους υποτακτικούς να υλοποιήσουν το πρόσταγμά του.

Είμαστε η χώρα που γέννησε την Δημοκρατία και θα αντιταχθούμε στον κάθε έναν που θεωρεί τους πολίτες είτε σαν περιουσία του είτε σαν τα όργανα του για την εξυπηρέτηση αλλότριων σκοπών.

Καλή προσευχή να έχετε κ. Ερντογάν στο κεντρικό τζαμί της πόλης μας, υγεία και προκοπή σε όλους τους ομόθρησκους σας, Έλληνες πολίτες μουσουλμάνους της Θράκης, τουρκικής, πομακικής και ρομά καταγωγής.

Όμως δεν μπορώ να μην αναφερθώ και στα τραγικά λάθη της Ελληνικής πολιτείας όσον αφορά την Θράκη. Λάθη διαχρονικά, που αν και φαινομενικά σκοπό είχαν να μετατρέψουν την περιοχή σε πρότυπο πολυπολιτισμικής κοινωνίας, ωστόσο ευνόησαν μύχιους πόθους για διαρχία στην Θράκη.

Θα μιλήσω από καρδιάς μια που τα όσα έβλεπα να συμβαίνουν γύρω μου ήταν το καταλυτικό λιθαράκι για να ασχοληθώ τόσο ενεργά τα τελευταία δυο χρόνια με την πολιτική. Αρνούμαι την διαρχία και κάθε προσπάθεια υλοποίησής της, σέβομαι απολύτως την γειτονική και φίλη χώρα Τουρκία με την οποία επιβάλλεται να αναπτύξουμε ακόμα περισσότερους οικονομικούς και τουριστικούς δεσμούς στα πλαίσια της πάγιας προσπάθειας της χώρας μας για ένταξη της Τουρκίας στην Ε.Ε.

Οποιαδήποτε όμως άλλη ενέργεια εκτός από αυτή που εξυπηρετεί τον εθνικό μας στόχο δεν είναι αποδεκτή.

Μέμφομαι σχεδόν την πλειονότητα των πολιτικών που κράτησαν τις τύχες της Θράκης και ειδικά της Ροδόπης στα χέρια τους, ως αποτυχόντες να προασπίσουν τόσο τα συμφέροντα της χώρας όσο και την απόλυτη αρμονία μεταξύ των δυο σύνοικων στοιχείων στην περιοχή.

Με ευχολόγια, προτάσεις διακομματικών επιτροπών και κραυγές κινδύνου, όχι μόνο δεν θα λύσουμε κανένα πρόβλημα, αλλά θα το αφήσουμε να διαιωνίζεται.

Η Θράκη και ειδικά η Ροδόπη πρέπει να θωρακισθεί και θα θωρακιστεί, ας σταματήσουμε πλέον να ενδιαφερόμαστε για τους ξένους και όχι για εμάς.

Σας είπα μιλάω από καρδιάς, η Θράκη ανήκει και πρέπει να συνεχίσει να ανήκει στους Έλληνες Θρακιώτες και όχι στους Γερμανούς, τους Ρώσους ή τους Τούρκους. Ειλικρινά αισθάνομαι να ζω στα τέλη του 19ου αρχές του 20ου αιώνα όπου κάθε πολιτικός εκπροσωπούσε και μια μεγάλη ξένη δύναμη. Οι Γερμανοτραφείς οι Ρωσοτραφείς και οι Τουρκοτραφείς ας καταλάβουν πια πως είναι πάνω απ όλα Έλληνες και πρέπει να εξυπηρετήσουν πρώτα τα συμφέροντα της χώρας τους και μετά αυτά των αγαπημένων τους χωρών. Μια τετ ατ τετ συνάντηση με την Μέρκελ, έχει άρα πιο μεγάλη αξία  από το να ζεις με την οικογένεια σου σε μια ευημερούσα και πρότυπο αρμονίας Θράκη;

Και επειδή εδώ και χρόνια πνιγόμαστε σε μια κουταλιά νερό μη μπορώντας να βρούμε λύση για το δημογραφικό πρόβλημα της Ροδόπης, θα σας αναφέρω 6 πόλεις,

Σπάρτη, Ναύπλιο,  Καλαμάτα, Θήβα, Λαμία, Πάτρα με κέντρα εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων, τι εξυπηρετούν στα μέρη που βρίσκονται στην άμυνα της χώρας;

Στρατηγικά απολύτως τίποτα, απλά δημιουργήθηκαν εκεί για να τονώσουν τις οικονομίες των πόλεων, σκέφτηκε άραγε κανείς να γίνει η σταδιακή μεταφορά μερικών απ αυτών εκεί που επιβάλλουν οι νέες συνθήκες; Ένα ακόμα παράδειγμα, αλήθεια σκέφτηκε κανείς να δίνεται το δικαίωμα στους φοιτητές να ψηφίζουν στον τόπο σπουδών τους; Σέβομαι τους κατοίκους της Ροδόπης  και των μικρών χωριών που επισκέπτομαι, όπου φτωχοί άνθρωποι του μόχθου συνεχίζουν να δίνουν τον καθημερινό τους αγώνα στα χώματα που γεννηθήκαν και μεγάλωσαν. Γι’ αυτούς τους ανθρώπους παλεύω και θα συνεχίσω να παλεύω.

Καλημέρα Θράκη… καληνύχτα κάθε λογής σουλτάνοι».

[TheChamp-Sharing]

TOPNEWS

Οδηγίες στη Διεύθυνση Ιθαγένειας για την ανεύρεση ανιθαγενών μουσουλμάνων της Θράκης

Δημοσιεύθηκε

στις

Αίσιο τέλος για την περίπτωση μουσουλμάνου Θρακιώτη που είχε μεταναστεύσει στην Αυστραλία και του είχε αφαιρεθεί η ελληνική ιθαγένεια από το 2004 με το διαβόητο άρθρο 19 επειδή… ξενιτεύτηκε

Ήταν η χούντα που αφαίρεσε την ιθαγένεια της Μελίνας Μερκούρη και ήταν όλος ο πολιτισμένος κόσμος που καμάρωσε τότε τη γενναία στάση της σπουδαίας Ελληνίδας.

Εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες είχαν την ίδια «τύχη», από τότε που εφαρμόστηκε το προεδρικό διάταγμα του 1927 μέχρι και το 1955, οπότε και αντικαταστάθηκε με το εξίσου κατάπτυστο άρθρο 19, που παρέμεινε σε ισχύ μέχρι και το 1998, οπότε και καταργήθηκε από την κυβέρνηση του Κώστα Σημίτη.

Μόλις χθες (3/4), όμως, έληξε αίσια άλλη μία από τις ακραίες περιπτώσεις αναλγησίας και νομικής αυθαιρεσίας του ελληνικού κράτους κι έγινε έτσι άλλο ένα μικρό βήμα αποκατάστασης του κράτους δικαίου.

Μουσουλμάνος Θρακιώτης που είχε μεταναστεύσει στην Αυστραλία και του είχε αφαιρεθεί η ελληνική ιθαγένεια με το διαβόητο άρθρο 19 επειδή… ξενιτεύτηκε, όπως εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες εκείνες τις δεκαετίες, ζούσε από το 2004 στη Θράκη χωρίς ελληνική ιθαγένεια.

Το Συμβούλιο Ιθαγένειας είχε απορρίψει δύο φορές την αίτηση ανάκτησης της ελληνικής του ιθαγένειας, σύμφωνα με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μουσταφά Μουσταφά.

Ίσως το Συμβούλιο Ιθαγένειας αφουγκράστηκε τη συγκινητική ομιλία του βουλευτή στο βήμα της Βουλής για το δράμα μερικών δεκάδων ανιθαγενών της Θράκης ή κατανόησε επιτέλους το προφανές της μη εφαρμογής του άρθρου 19 στις περιπτώσεις όσων ξενιτεύτηκαν, για παράδειγμα στη Γερμανία, και πολύ περισσότερο όσων ζουν στην Ελλάδα.

Ρωτήσαμε τον Ειδικό Γραμματέα Ιθαγένειας, Λάμπρο Μπαλτσιώτη, σχετικά με το ζήτημα της τύχης αυτών των ανθρώπων που ταλαιπωρούνται ως «ανύπαρκτοι» πολίτες στη χώρα τους:

«Τα ζητήματα ιθαγένειας που ανακύπτουν με τους μουσουλμάνους της Θράκης διακρίνονται σε δύο κατηγορίες. Η πρώτη αφορά όσους ζητούν ανάκτηση της ελληνικής τους ιθαγένειας, την οποία έχουν απολέσει με το άρθρο 19 και ζουν ιδίως στην Ελλάδα ως ανιθαγενείς.

Από το 2007, άρχισε η ιθαγενειακή αποκατάσταση αυτών των περιπτώσεων και η συντριπτική τους πλειοψηφία έχει αποκτήσει την ελληνική ιθαγένεια. Δυστυχώς με πολύ αργούς ρυθμούς, αλλά έχει γίνει. Φαίνεται όμως ότι εξακολουθούν να υπάρχουν λίγες δεκάδες άτομα που διαβιούν στη Θράκη σε καθεστώς ανιθαγένειας.

Το πρόβλημα είναι ότι οι πληροφορίες αυτές μας έρχονται έμμεσα, από άλλα υπουργεία και υπηρεσίες, καθώς οι ίδιοι δεν έχουν αιτηθεί την ανάκτηση της ιθαγένειάς τους.

Για να λυθεί το ζήτημα, καθώς εικάζουμε ότι πρόκειται για κοινωνικά αποκλεισμένα πρόσωπα, στο πλαίσιο της χρηστής διοίκησης, θα αποσταλούν οδηγίες στη Διεύθυνση Ιθαγένειας με χωρική αρμοδιότητα τη Θράκη, με σκοπό την «ανεύρεσή» τους και την κατάθεση της σχετικής αίτησης.

Παρεμπιπτόντως, στο ίδιο έγγραφο θα γίνεται ανάλογη προσπάθεια «ανεύρεσης» ανιθαγενών από τα διάδοχα κράτη της πρώην ΕΣΣΔ. Η δεύτερη αφορά όσους αιτούνται τη διαπίστωση της ελληνικής τους ιθαγένειας, για παράδειγμα ένα τέκνο που γεννήθηκε πριν χάσουν οι γονείς του την ιθαγένεια.

Σε αυτές τις περιπτώσεις, δηλαδή ορθής εφαρμογής της νομοθεσίας, έχει γίνει σημαντική πρόοδος στην αποκατάσταση της νομιμότητας, παρά τα προβλήματα που εξακολουθούν να υπάρχουν. Και, για να προλάβω την ερώτησή σας, φαίνεται ότι οι καθυστερήσεις οφείλονται, ας είμαστε καλοπροαίρετοι, σε ανεπαρκή γνώση μιας δαιδαλώδους νομοθεσίας».

Πηγή: efsyn.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

TOPNEWS

Ανανεώθηκε η θητεία του Σελήμ Ισά στη Διαχειριστική Επιτροπή Μουσουλμανικής Περιουσίας

Δημοσιεύθηκε

στις

Το πετυχημένο έργο του Σελήμ Ισά στη Διαχειριστική Επιτροπή Μουσουλμανικής Περιουσίας (ΔΕΜΠ) Κομοτηνής αναγνώρισε η κυβέρνηση, η οποία ανανέωσε τη θητεία του στη θέση του προέδρου για ακόμα ένα έτος.

Με απόφαση του Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης κ. Ιωάννη Σάββα η οποία δημοσιεύθηκε στις 8 Απριλίου ορίστηκαν εκ νέου τα πέντε τακτικά και τα δύο αναπληρωματικά μέλη της ΔΕΜΠ Κομοτηνής, τα οποία είναι:

Τακτικά μέλη
Ισά Σελήμ του Βελή
Βετάτ Ρετζέπ του Αλή
Χουσεΐν Κιρ Αχμέτ του Χασάν
Σαλή Σαλή του Μουσταφά
Αχμέτ Σολάκ Σακήρ του Χασάν

Αναπληρωματικά μέλη
Γιουσούφ Οσμάν του Χουσεΐν
Ριτβάν Εμίν Ναζίφ του Γιουσούφ

Η απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

TOPNEWS

Την παραλία του Προφήτη Ηλία καθάρισαν μέλη του Συλλόγου Ανατολικορωμυλιωτών Κομοτηνής

Δημοσιεύθηκε

στις

Μικροί και μεγάλοι του Πολιτιστικού Συλλόγου Ανατολικορωμυλιωτών Κομοτηνής ένωσαν την Κυριακή 7 Απριλίου τις δυνάμεις τους και συμμετείχαν στη μεγαλύτερη ταυτόχρονη Πανελλαδική εθελοντική δράση «Let’s do it Greece»!

Νωρίς το πρωί συναντήθηκαν όλοι στα Γραφεία του Συλλόγου και ξεκίνησαν προς την παραλία του Προφήτη Ηλία. Εκεί, αφού μοιράστηκε ο απαραίτητος εξοπλισμός, άρχισε η περισυλλογή σκουπιδιών. Δυστυχώς ο καιρός δεν στάθηκε σύμμαχος, ωστόσο όλοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Στη συνέχεια γευμάτισαν μαζί, δίνοντας ραντεβού για το επόμενο Let’s do it Greece!

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους μικρούς εθελοντές, στους γονείς τους, αλλά και σε όλους που πήραν μέρος σε αυτή την όμορφη δράση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

TOPNEWS

Μαθήτρια του 3ου Γυμνασίου Κομοτηνής θα εκπροσωπήσει την ΠΑΜΘ σε πανελλήνιο διαγωνισμό

Δημοσιεύθηκε

στις

Συγχαρητήρια επιστολή για τη μαθήτρια του 3ου Γυμνασίου Κομοτηνής Βασιλική Κουτάνη η οποία θα εκπροσωπήσει όλα τα σχολεία της Περιφέρειας ΑΜΘ στον πανελλήνιο διαγωνισμό γραπτού λόγου στη μνήμη της Μαρίας Κιουρί, εξέδωσε η Διεύθυντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης κ. Μαριγούλα Κοσμίδου.

Η Συγχαρητήρια Επιστολή:

«Ως Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης θα ήθελα να συγχαρώ τη μαθήτρια του 3ου Γυμνασίου Κομοτηνής Φωτεινή Βασιλική Κουτάνη για το εξαίρετο κείμενό της με το οποίο θα εκπροσωπήσει όλα τα σχολεία της Περιφέρειας ΑΜΘ στον πανελλήνιο διαγωνισμό γραπτού λόγου στη μνήμη της Μαρίας Κιουρί. Το κείμενό της κατάφερε να συγκεράσει επιτυχώς την επιστημονική γνώση με τη δημιουργική γραφή, αναδεικνύοντας με ευαισθησία τον αγώνα της Μαρίας Κιουρί ως γυναίκας που αψήφησε πολλές κατεστημένες αντιλήψεις της εποχής της και διέπρεψε στον επιστημονικό στίβο. Εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία στους προσωπικούς αγώνες της μαθήτριάς μας, ένας από τους οποίους είναι και η συμμετοχή της στον παραπάνω διαγωνισμό!».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΚΑΒΑΛΑ15 ώρες πριν

Καβάλα: Τροχαίο με τραυματίες 11 μετανάστες μετά από καταδίωξη Ι.Χ.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ16 ώρες πριν

Αλλοδαπός διωκόμενος από την Ιντερπόλ επιχείρησε να εισέλθει στην Ελλάδα μέσω Νυμφαίας

ΕΛΛΑΔΑ16 ώρες πριν

Ποινικός Κώδικας: Έρχονται αυστηρές ποινές για ειδεχθή εγκλήματα

ΕΛΛΑΔΑ17 ώρες πριν

Πυροτεχνήματα: η αβάσταχτη γοητεία των σπινθηροβόλων αναμνήσεων

ΡΟΔΟΠΗ17 ώρες πριν

Κάλεσμα στήριξης στο λαό της Κούβας από ΕΝΙΔΥΚ και Σύλλογο Γυναικών Ροδόπης

ΕΒΡΟΣ17 ώρες πριν

Καλεσμένη της Προέδρου στην επέτειο γυναίκα με ακροδεξιά δράση και αμετάκλητη καταδίκη

ΡΟΔΟΠΗ18 ώρες πριν

Καταγγελία: «Στρατιώτης βίασε κοπέλα στην Κομοτηνή»

ΡΟΔΟΠΗ2 ημέρες πριν

Η πόλη της Κομοτηνής γιορτάζει την πολιούχο της Αγία Παρασκευή

ΚΑΒΑΛΑ2 ημέρες πριν

Συναγερμός στην Καβάλα έπειτα από 16 κρούσματα σε παιδική κατασκήνωση

ΠΟΛΙΤΙΚΗ2 ημέρες πριν

Στη δεξίωση για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας ο Ιλχάν Αχμέτ

ΡΟΔΟΠΗ2 ημέρες πριν

Η πόλη της Κομοτηνής γιορτάζει την πολιούχο της Αγία Παρασκευή

ΡΟΔΟΠΗ3 ημέρες πριν

Νεκρός άντρας ύστερα από έκρηξη σε λυόμενη οικία στις Σάπες

ΠΟΛΙΤΙΚΗ3 ημέρες πριν

Μήνυμα Σακελλαροπούλου σε Τουρκία: «Η συμπαράστασή μας στην Κύπρο είναι απόλυτη»

ΡΟΔΟΠΗ3 ημέρες πριν

Νέα συγκέντρωση αρνητών του εμβολίου: «Θέλουν να μας εξαφανίσουν»

TΟΥΡΚΙΑ4 ημέρες πριν

Τουρκία: Ο Πόντος «βούλιαξε» και ο Ερντογάν μοίραζε τσάι στους πλημμυροπαθείς!

ΒΟΥΛΗ4 ημέρες πριν

Ιλ. Αχμέτ: «Χωρίς δασικούς χάρτες δεν υφίσταται εκσυγχρονισμός του Κτηματολογίου»

ΡΟΔΟΠΗ4 ημέρες πριν

Υπό πλήρη έλεγχο η φωτιά στον Μίσχο – Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής

ΡΟΔΟΠΗ6 ημέρες πριν

Πολυπληθής συγκέντρωση κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού στην Κομοτηνή

ΕΛΛΑΔΑ7 ημέρες πριν

Αστυνομικοί εισέβαλαν σε χωράφι και κατέβασαν πανό κατά του Μητσοτάκη

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ7 ημέρες πριν

Πολιτιστικός Σύλλογος Ιάσμου: «Παράνομο το κορωνο-πρόστιμο των 8.000 ευρώ»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2021 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x