ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Αθωώθηκε κατά πλειοψηφία ο πεθερός για απόπειρα βιασμού της νύφης

fonirodopis.gr

Το δικαστήριο έκρινε αθώο τον κατηγορούμενο και «κατασκευασμένη» την καταγγελία περί απόπειρας βιασμού από τη νύφη του

Εκδικάστηκε, ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Θράκης , κατά τη συνεδρίαση της 5ης Δεκεμβρίου 2017, η με αρ. πινακίου 5 υπόθεση, με αντικείμενο την πράξη της απόπειρας βιασμού (άρ. 42 παρ. 1 και 336 παρ. 1 ΠΚ). Η φερόμενη ως παθούσα είχε κατηγορήσει τον πεθερό της ότι, αποπειράθηκε να τη βιάσει στην Κομοτηνή, κατά τον Αύγουστο του έτους 2004. Προέβη δε στην καταγγελία του περιστατικού τέσσερα χρόνια μετά την τεκμαιρόμενη τέλεσή του.

Η εν λόγω υπόθεση είχε εκδικασθεί, πρωτοβάθμια, ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αλεξανδρούπολης, κατά τη δικάσιμο της 13ης Φεβρουαρίου 2015, το οποίο κήρυξε τον κατηγορούμενο (Η.Μ), ομόφωνα, ένοχο, επιβάλλοντάς του ποινή πρόσκαιρης κάθειρξης επτά (7) ετών.

Κατά την εκδίκασή της υπόθεσης, ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Θράκης, χρέη συνηγόρου υπεράσπισης του κατηγορουμένου εκτέλεσε η Δικηγόρος, Βασιλική Απ. Καρδίμη. Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θράκης έκρινε, κατά πλειοψηφία, αθώο τον κατηγορούμενο, κατόπιν της εμπεριστατωμένης πρότασης του πολύπειρου Εισαγγελέα Εφετών Θράκης και της αγόρευσης της συνηγόρου υπερασπίσεως του, Βασιλικής Καρδίμη, που θεμελίωσαν και τεκμηρίωσαν την κατασκευή της καταγγελίας περί απόπειρας βιασμού από την φερόμενη ως παθούσα, στο πλαίσιο, εκκρεμούσας δικαστικής διαμάχης, αστικού χαρακτήρα, για τη διατροφή και την επιμέλεια του ανηλίκου τέκνου, που απέκτησε από κοινού με τον γιο του κατηγορουμένου.

[TheChamp-Sharing]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ