ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΑΙΔΕΙΑ

Προβολή βραβευμένων ντοκιμαντέρ για παιδιά από το ΚΕΜΕΑ Δήμου Κομοτηνής

fonirodopis.gr

Μετά την προβολή της ταινίας θα ακολουθήσει συζήτηση με την Καθηγήτρια Δ.Π.Θ. κ. Γαλήνη Ρεκαλίδου και την Καλλιτεχνική Διευθύντρια και παραγωγό KinderDocs κ. Δήμητρα Κουζή

Το Κέντρο Μέριμνας και Αλληλεγγύης του Δήμου Κομοτηνής διοργανώνει την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου στις 17:30 στο Πολιτιστικό Κύτταρο (πρώην κινηματογράφος ΡΕΞ) την προβολή του ντοκιμαντέρ Childhood.

Γίνεται να μαθαίνουμε παίζοντας;

Το Childhood  είναι μία ταινία γυρισμένη σε ένα νηπιαγωγείο κοντά στο Όσλο. Το νηπιαγωγείο είναι κρυμμένο μέσα στο δάσος και η μάθηση είναι πάνω από όλα διασκέδαση χωρίς τεστ ή εξετάσεις. Η ταινία αυτή ανοίγει μία διαφορετική προοπτική για το τι πραγματικά χρειάζονται τα παιδιά, αναδεικνύει το θέμα της εμπιστοσύνης μεταξύ μεγάλων και παιδιών και μας επιτρέπει να γίνουμε μέρος του μαγικού κόσμου των παιδιών από τη δική τους οπτική ενώ παίζουν και μαθαίνουν.

Μετά την προβολή της ταινίας θα ακολουθήσει συζήτηση με την Γαλήνη Ρεκαλίδου, Καθηγήτρια Δ.Π.Θ. στην Παιδαγωγική και τις Εφαρμογές στην Εκπαίδευση και την Δήμητρα Κουζή, Καλλιτεχνική Διευθύντρια και παραγωγό KinderDocs.

*Είσοδος δωρεάν

[TheChamp-Sharing]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ