ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ροδόπης

fonirodopis.gr

Αποτελούμενο από 21 μέλη, αναλαμβάνει την Διοίκηση του Επιμελητηρίου εντός των ημερών – Για πρώτη φορά οι εκλογές με σύστημα μηχανογράφησης

Ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία την Παρασκευή (1/12) για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ροδόπης. Οι εκλογές έγιναν χωρίς κανένα πρόβλημα και για πρώτη φορά με χρήση του συστήματος μηχανογράφησης του επιμελητηρίου στο οποίο είχε εγκατασταθεί ειδική εφαρμογή για όλη τη διαδικασία της ψηφοφορίας.

Οι φετινές εκλογές είχαν την ιδιαιτερότητα να γίνουν μετά από πολλές αναβολές, με θεσμικό πλαίσιο το οποίο τροποποιήθηκε λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές και το οποίο μάλιστα διατήρησε την μη υποχρεωτικότητα της συνδρομής προς τα Επιμελητήρια, γεγονός που οδήγησε εκτός εκλογικών καταλόγων πολλές επιχειρήσεις.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου, αποτελούμενο από 21 μέλη, αναλαμβάνει την Διοίκηση του Επιμελητηρίου εντός των ημερών υπό την Προεδρεία του νυν Προέδρου κ. Νικολάου Αγγελίδη και είναι αλφαβητικά το ακόλουθο :

[TheChamp-Sharing]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ