ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Νέα πρόεδρος στον Δικηγορικό Σύλλογο Ροδόπης η Ιωάννα Χατζηαντωνίου

fonirodopis.gr

Με 131 ψήφους και 56,22% ποσοστό – «Δεσμεύομαι ότι θα είμαστε όλοι ενωμένοι για την επίλυση των προβλημάτων του κλάδου μας», δήλωσε μετά την εκλογή της

Νέα πρόεδρος στον Δικηγορικό Σύλλογο Ροδόπης αναλαμβάνει από την 1η Ιανουαρίου 2018 και για τα επόμενα 3 έτη η κ. Ιωάννα Χατζηαντωνίου.

Η κ. Χατζηαντωνίου συγκέντρωσε στον β’ γύρο των εκλογών, που διεξήχθησαν την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, 131 ψήφους και ποσοστό 56,22% έναντι 102 ψήφων και ποσοστού 43,78% του έτερου υποψηφίου κ. Αργύρη Χουρμουζέλη.

Η κ. Χατζηαντωνίου θα διαδεχτεί στην θέση του προέδρου τον Γιώργο Κυμπαρίδη ο οποίος αποχωρεί από αυτήν μετά από 3 συνεχόμενες θητείες και 9 συνολικά χρόνια προεδρίας.

«Θέλω να ευχαριστήσω τους συνυποψήφιους μου για τον αγώνα που δώσαμε, ήταν ένας καλός αγώνας. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους συναδέλφους για την μαζική τους συμμετοχή. Όλους τους συναδέλφους που με τίμησαν με την ψήφο τους.

Εγώ προσωπικά δεσμεύομαι την επόμενη μέρα ότι όλοι θα είμαστε ενωμένοι με ένα κοινό σκοπό και στόχο για την επίλυση των προβλημάτων του κλάδου μας. Η ευθύνη είναι μεγάλη ωστόσο είναι μεγάλη η πρόκληση. Με συνέπεια εργατικότητα και αποφασιστικότητα θα μπορέσουμε να φθάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα» δήλωσε η κ. Χατζηαντωνίου μετά την εκλογή της.

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα:

[TheChamp-Sharing]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ