ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Μάθημα σε φοιτητές του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου έκανε ο Νίκος Παππάς

FoniRodopis

Μίλησε τις νέες δυνατότητες που ανοίγονται στην εποχή της ψηφιακής επανάστασης  και την αναγκαιότητα οι νέες τεχνολογίες να διαχυθούν με τρόπο αποτελεσματικό και δίκαιο

Ένα πρωτότυπο μάθημα είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την Τετάρτη (29/11) οι φοιτητές στο αμφιθέατρο της Σχολής Οικονομικών του Δ.Π.Θ. από τον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά.

Ο Υπουργός ο οποίος βρέθηκε στην Κομοτηνή προσκεκλημένος της Σχολής Οικονομικών του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου μίλησε στους φοιτητές για τις νέες δυνατότητες που ανοίγονται στην εποχή της ψηφιακής επανάστασης, την αναγκαιότητα οι νέες τεχνολογίες να διαχυθούν με τρόπο αποτελεσματικό και δίκαιο καθώς και για την τεράστια ώθηση που αυτές μπορούν να δώσουν στην ανάπτυξη σε σημαντικούς τομείς της οικονομίας στον πρωτογενή τομέα, στην μεταποίηση, στον τουρισμού κ.α.

Μετά την παρουσίαση ακολούθησε συζήτηση μεταξύ του Νίκου Παππά και των φοιτητών οι οποίοι παρακολουθούσαν καθ’ όλη τη διάρκεια με αμείωτο ενδιαφέρον.

Στα πλαίσια της επίσκεψης του στην Κομοτηνή ο κ. Παππάς συναντήθηκε με τις Πρυτανικής Αρχές και με τον πρόεδρο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Θράκης κ. Μενέλαο Μαλτέζο.

Τον Υπουργό συνόδευε το μέλος Π.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΑΜ-Θ κ. Δημήτρης Χαρίτου.

ΗΡΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ