ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Καταγγελίες Κιλτσίκη για εμπλοκή πολιτικού γραφείου στις εκλογές του Επιμελητηρίου

fonirodopis.gr

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΕΒΕΡ μιλά για «πιέσεις» και «υποσχέσεις» που δέχονται από πολιτικό παράγοντα επαγγελματίες της περιοχής προκειμένου να ψηφίσουν αναλόγως

Την εμπλοκή συγκεκριμένου πολιτικού γραφείου στις εκλογές του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης κατήγγειλε το Σάββατο (25/11) ο κ. Γιάννης Κιλτσίκης μέσα από τη σελίδα που λειτουργεί στο facebook η παράταξη «Μαζί από το χθες στο αύριο».

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΕΒΕΡ μιλά για «πιέσεις» αλλά και «υποσχέσεις» που δέχονται επαγγελματίες της περιοχής από πολιτικό γραφείο, το οποίο όμως αποφεύγει να κατονομάσει.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Αγαπητοί επαγγελματίες της Ροδόπης, παρά όλες τις δημόσιες διαβεβαιώσεις πως οι εκλογές του επαγγελματικού μας επιμελητηρίου θα είναι πάνω και πέρα από την πολιτική και τους κομματικούς μηχανισμούς , εν τούτοις εκατοντάδες είναι οι καταγγελίες συναδέλφων επαγγελματιών πως συγκεκριμένο πολιτικό γραφείο της πόλης μας εμπλέκεται υπογείως ενεργά, ασκώντας είτε πιέσεις είτε τάζοντας (ως συνήθως) λαγούς με πετραχήλια. Θέλω να τονίσω πως ο δικός μας συνδυασμός, δημιουργήθηκε και παραμένει εκφραστής όλων των επαγγελματιών του νομού, πέρα από κόμματα και προσωπικές πολιτικές φιλοδοξίες. Ο τόπος μας αρκετά πλήρωσε αυτές τις τακτικές. Ας βαδίσουμε επιτέλους, όλοι μαζί για μας, και όχι για τον έναν».

Αξίζει ωστόσο να σημειώσουμε ότι μέχρι σήμερα ο κ. Γραβάνης δεν συναντήθηκε, σε επίσημο τουλάχιστον επίπεδο, με κανέναν πολιτικό παράγοντα σε αντίθεση με τον κ. Κιλτσίκη ο οποίος πραγματοποίησε ήδη επαφές με τον Περιφερειάρχη κ. Μέτιο και τον Δήμαρχο Κομοτηνής κ. Πετρίδη.

[TheChamp-Sharing]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ