ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Συναντήσεις με Μέτιο και Πετρίδη πραγματοποίησε ο Γ. Κιλτσίκης

fonirodopis.gr

Παραεμπόριο, ενίσχυση μικρομεσαίων επιχειρήσεων και ανάδειξη της παραλιακής ζώνης τα θέματα που συζητήθηκαν μεταξύ άλλων

Συναντήσεις με τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστο Μέτιο και τον Δήμαρχο Κομοτηνής Γιώργο Πετρίδη είχε το πρωί της Πέμπτης (23/11) ο υποψήφιος πρόεδρος του ΕΒΕΡ και επικεφαλής του συνδυασμού Ανεξάρτητη Επιμελητηριακή Πρωτοβουλία «Μαζί από το χτες στο Αύριο» Γιάννης Κιλτσίκης.

Εγκάρδια αλλά και ουσίας η συνάντηση με τον Χρήστο Μέτιο όπου από τον κ. Κιλτσίκη τέθηκαν θέματα όπως το παραεμπόριο, η ενίσχυση των μικρών και  μικρομεσαίων επιχειρήσεων, όπως και το φλέγον θέμα της αξιοποίησης όλων των περιοχών τουριστικού ενδιαφέροντος η οποία θα συμβάλει τα μέγιστα στην αύξηση της επιχειρηματικότητας στην Ροδόπη.

Στο ίδιο εγκάρδιο κλίμα και η συνάντηση με τον Γιώργο Πετρίδη με κύριο θέμα συζήτησης τους τρόπους ανάδειξης της παραλιακής ζώνης του Δήμου η οποία μπορεί και πρέπει να μετατραπεί σε πόλο έλξης επισκεψιμότητας και παραγωγής πλούτου για το νομό μας.

Ο κ. Κιλτσίκης στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα εντείνει τις επίσημες επαφές του με τις αρχές και τους φορείς της Ροδόπης, ώστε να τους ενημερώσει αναλυτικά για το πρόγραμμα του αλλά και να τονίσει το όραμα του για συλλογική δράση ως προς την επίλυση όλων των προβλημάτων με σκοπό την απρόσκοπτη και ραγδαία ανάπτυξη της Ροδόπης.

[TheChamp-Sharing]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ