ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Παράπονα Κιλτσίκη για άνιση στάση Βαφειάδη στις εκλογές του ΕΒΕΡ

FoniRodopis

«Δεν μας πλησίασε ποτέ, δεν ζήτησε ούτε καν ένα ραντεβού» απαντούν άνθρωποι της Ομοσπονδίας στον υποψήφιο πρόεδρο του ΕΒΕ Ροδόπης

Τα παράπονα του για την στάση του προέδρου της ΟΕΒΕΣ Ροδόπης κ. Ανέστη Βαφειάδη ενόψει των επιμελητηριακών εκλογών εξέφρασε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΕΒΕΡ και επικεφαλής της παράταξης «Μαζί από το χθες στο αύριο» κ. Γιάννης Κιλτσίκης.

«Θα ήθελα να επισημάνω κάτι για τον κ. Βαφειάδη, τον πρόεδρο της ΟΕΒΕΣ ο οποίος παράλληλα είναι και πρόεδρος δικός μου καθώς είμαι μέλος της Ομοσπονδίας. Δεν μπόρεσε μέχρι στιγμής να κρατήσει μια ίση στάση απέναντι στους δύο υποψηφίους. Με θλίβει αυτό το γεγονός αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι την επόμενη μέρα δεν θα συνεργαστούμε με την Ομοσπονδία» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κιλτσίκης.

Ο κ. Βαφειάδης αν και ρωτήθηκε από τη ΦΩΝΗ δεν θέλησε να πάρει επίσημα θέση όμως άνθρωποι της Ομοσπονδίας σχολιάζοντας τις δηλώσεις αυτές είπαν πως «ο κ. Κιλτσίκης είναι υποψήφιος εδώ και 2,5 χρόνια και ποτέ δεν ήρθε να μας δει, δεν ζήτησε ούτε καν ένα ραντεβού. Εμείς παρέχουμε την στήριξη μας σε όποιον τη ζητήσει».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ