ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

«Παρά φύσιν» τα χωριά τύπου «Κιβωτός Δόμνας Βιζβίζη», δηλώνει ο Σγουρίδης

FoniRodopis

Ευτυχώς που τα ψέματα κρατάνε λίγο κα Νικοπούλου και κε χρυσαυγίτη Λαγέ που την στηρίζετε κατ’ αποκλειστικότητα μέσα στην Ελληνική Βουλή, σημειώνει ο Αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ

Ο Αντιπρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Παναγιώτης Σγουρίδης τοποθετήθηκε την Πέμπτη (9/11) στο ζήτημα της εταιρείας «Κιβωτός Δόμνας Βιζβίζη» που ανήκει στην οικογένεια Νικοπούλου, η οποία έχει ως σκοπό να χτίσει ένα… ιδιωτικό «ελληνόφωνο και ελληνόγλωσσο» χωριό στην καρδιά της μουσουλμανικής περιοχής της ορεινής Ροδόπης:

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ποτέ δεν ήταν ρατσιστές. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ως κίνημα έχουν αξίες τις οποίες υπηρετούν. Έχουμε μία άποψη, πως όλοι οι πολίτες θα πρέπει να απολαμβάνουν επί ίσοις όροις τις ελευθερίες αυτής της χώρας, κάτω φυσικά από συγκεκριμένους κανόνες. ΔΕΝ ΜΕΤΑΦΥΤΕΥΕΙΣ ΧΩΡΙΑ. Τα χωριά γεννιούνται από μόνα τους. Κάθε προσπάθεια ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ ιδρύσεως χωριών είναι καταδικασμένη σε αποτυχία ή οδηγεί σε ‘’στρατόπεδο’’. Η λέξη ‘’στρατόπεδο’’ κυριολεκτικά. Είμαστε ανοιχτοί σε οποιαδήποτε ιδιωτική πρωτοβουλία όταν αυτή ελέγχεται κάτω από συγκεκριμένους κανόνες, έχει συγκεκριμένους σκοπούς και είναι διάφανοι ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΡΟΙ ΤΗΣ και οι λειτουργίες της».

Ο Αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ τοποθετήθηκε για το θέμα και μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook τονίζοντας πως όλα τα παραπάνω αποτελούν απάντηση «σε ορισμένες ανώνυμες και ανυπόστατες ιστοσελίδες ή πληρωμένες φυλλάδες που αναμεταδίδουν παραμύθια της Χαλιμάς πως δήθεν ο Υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος ‘’υποσχέθηκε’’ στην δασκάλα και συνεργάτιδα της ‘’Χρυσής Αυγής’’ κα Χαρίκλεια Νικοπούλου να της δώσει… ένα στρατόπεδο. Σε λίγο είναι ικανή να μας πει πως της υποσχέθηκε να της δώσει και ένα F-16. Ευτυχώς που τα ψέματα κρατάνε λίγο κα Νικοπούλου και κε χρυσαυγίτη Λαγέ που την στηρίζετε κατ’ αποκλειστικότητα μέσα στην Ελληνική Βουλή».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ