ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Συνεργάτες της Φώφης Γεννηματά διαψεύδουν το δημοσίευμα της ΦΩΝΗΣ!!!

fonirodopis.gr

Φωτογραφία αρχείου: Ο βουλευτής Ροδόπης κ. Ιλχάν Αχμέτ με την κ. Φώφη Γεννηματά την ημέρα της προσχώρησης του πρώτου στην κοινοβουλευτική ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

Το επιτελείο της κ. Γεννηματά διευκρινίζει ότι η ίδια δεν έχει οποιαδήποτε επαφή με το τουρκικό Προξενείο στην Κομοτηνή και τα όργανα του και χαρακτηρίζει το δημοσίευμα ως «αναληθές»

UPD: 11:50 – 09.11.2017

Το δημοσίευμα της ΦΩΝΗΣ σχετικό με την παρέμβαση κύκλων του τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής στις διαδικασίες για την ανάδειξη προέδρου στο νέο φορέα της Κεντροαριστεράς διέψευσαν στενοί συνεργάτες της κ. Φώφης Γεννηματά από την Αθήνα.

Σε επικοινωνία που είχαν με την εφημερίδα, συνεργάτες της κ. Γεννηματά από το επιτελείο της αναφέρουν χαρακτηριστικά στην απάντηση τους: «Η ανάρτηση σας δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Είναι πέρα για πέρα αναληθής. Η κυρία Φώφη Γεννηματά δεν έχει οποιαδήποτε επαφή με το τουρκικό Προξενείο στην Κομοτηνή και τα όργανα του. Θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η κυρία Φώφη Γεννηματά έχει τηρήσει όλους τους κανόνες δεοντολογίας σε μια διαδικασία που οφείλεται στις δικές της πολιτικές πρωτοβουλίες».

Εμείς αυτό που έχουμε να σημειώσουμε είναι ότι στο δημοσίευμα δεν γινόταν επ’ ουδενί λόγος για οποιουδήποτε είδους επαφή της κ. Γεννηματά ή των άλλων υποψηφίων με το τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής και τα όργανα του ενώ θα πρέπει να τονίσουμε ότι η καταγγελία είναι επώνυμη και έγινε από ιστορικό και μεγάλο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στην Κομοτηνή, τα στοιχεία του οποίου παραμένουν στη διάθεση της εφημερίδας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ