ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Βούλα Ελευθεριάδου: «To ΔΠΘ θα γίνει μοχλός ανάπτυξης της περιοχής»

fonirodopis.gr

Τέθηκαν θέματα όπως η ουσιαστικότερη σύνδεση του Δ.Π.Θ με όλους τους τομείς των δραστηριοτήτων που λαμβάνουν χώρα στη Θράκη

Συνάντηση ουσίας με τον Πρυτανεύοντα του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και Καθηγητή του Τμήματος Ιατρικής Σταύρο Τουλουπίδηείχε η Βούλα Ελευθεριάδου στην έδρα του Δ.Π.Θ. στην Κομοτηνή.

Η κ. Ελευθεριάδου ευχήθηκε στον κ. Τουλουπίδη καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, εκφράζοντας παράλληλα την βεβαιότητα γι αυτό, μια που ως τεως φοιτήτρια και η ίδια της Ιατρικής Σχολής του Δ.Π.Θ. ευτύχησε να έχει τον κ. Τουλουπίδη ως καθηγητή, γνωρίζοντας έτσι το εξαιρετικό του έργο.

Στην αναλυτική συζήτηση που ακολούθησε, τέθηκαν θέματα όπως η ουσιαστικότερη σύνδεση του Δ.Π.Θ με όλους τους τομείς των δραστηριοτήτων που λαμβάνουν χώρα στη Θράκη.

«Το Πανεπιστήμιο εκτός από πνευματικό κέντρο της περιοχής, μπορεί και πρέπει να αναδειχθεί ως η ατμομηχανή της οικονομικής πολιτιστικής και ιστορικής ανάδειξης της περιοχής και ειδικά της Ροδόπης όπου είναι και η έδρα του» αναφέρει σχετικά η κ. Ελευθεριάδου.

Η συνάντηση έκλεισε με την διαβεβαίωση της πως θα βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τον κ, Τουλουπίδη για την στήριξη του έργου του με μόνο γνώμονα την ευημερία τόσο του Πανεπιστημίου όσο και της περιοχής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ