ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Σταμάτης Σακελλίων: «Έχω οργή μέσα μου για όλα αυτά τα φασιστικά κατακάθια»

FoniRodopis

Τι λέει ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης για τους «Φρουρούς της Θράκης», την «Ομάδα Υψηλής Αστυνόμευσης» αλλά και την δασκάλα που αποσπάστηκε στην Χρυσή Αυγή

Την οργή του για όλα αυτά τα «φασιστικά κατακάθια» που στοχοποιούν πρόσωπα από την μειονότητα και «έχουν στο μυαλό τους μόνο την βία στην Θράκη» εκφράζει ο γραμματέας ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης κ. Σταμάτης Σακελλίων με μήνυμα του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Ο κ. Σακελλίων σημειώνει στο κείμενο – παρέμβαση του ότι ενάντια στους «παρακρατικούς φασίστες» δεν μπορείς να πηγαίνεις με τον σταυρό στο χέρι ενώ αναρωτιέται τι κάνουν οι Εισαγγελείς.

Αναλυτικά, ο γραμματέας ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης σημειώνει:

«Η Ομάδα Υψηλής Αστυνόμευσης, οι Φρουροί της Θράκης, το Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας, όλα αυτά τα παρακρατικά κατακάθια δεν είναι καιρός να τα στείλουμε εκεί που τους αρμόζει; Η Θράκη πολλά υπέφερε από αυτές τις πρακτικές και τις λογικές. Ομολογούν εγκλήματα του κοινού ποινικού δικαίου, όπως απαγωγή, βία εναντίον πολιτικού κόμματος στην Κομοτηνή, στοχοποιούν πρόσωπα από την μειονότητα και καλούν σε δράση εναντίον τους και προετοιμάζουν όπως φαίνεται και άλλα. Γιατί τι στο διάολο σημαίνει ότι ”περιμένουν τις εντολές του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας”; Και τι σημαίνει άραγε ότι “θα στηρίξουν έμπρακτα τους ”Φρουρούς της Θράκης” στη δράση τους”;

Είναι πρόδηλο ότι πια στο μυαλό τους έχουν μόνο την βία στην Θράκη, το έχουν αποδείξει άλλωστε, εμείς οι άλλοι, οι υπερασπιστές της δημοκρατίας τι θα κάνουμε; Οι εισαγγελείς τι κάνουν; Από την στιγμή που βγήκε αυτό το κατάπτυστο κείμενο θα έπρεπε να έχουν πάρει φωτιά τα μπατζάκια τους. Στους παρακρατικούς φασίστες δεν μπορείς να πηγαίνεις με τον σταυρό στο χέρι. Περιμένουμε άραγε μια πιο χοντρή προβοκάτσια για να καταλάβουμε τι παίζει; Σύντροφοι, δημοκρατικοί πολίτες όπου και να είστε ο φασισμός, ο εθνικισμός, ο ναζισμός είναι πάντα εδώ και καιροφυλακτεί.

Δεν μπορώ να ακούω από δασκάλα πράγμα, ότι πήγε συνεργάτης στους Ναζί της Χρυσής Αυγής, να το ακούω στο δικαστήριο της Κομοτηνής “ότι εκεί αισθάνεται ελεύθερα”, δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν ξέρει τι είναι η Χ.Α. Ότι δολοφόνησε τον Φύσσα, ότι χτύπησε εργαζόμενους του ΠΑΜΕ, ότι μακέλεψε μετανάστες, όχι δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν ξέρει. Ξέρει και συμφωνεί γιατί δεν αποσπάται όποιος να ναι στα γραφεία της εγκληματικής οργάνωσης. Και δεν ‘πεσαν ντουβάρια στο δικαστήριο. Δεν ανατρίχιασαν οι δικαστές, πως δηλαδή μια τέτοια δασκάλα μπαίνει στην τάξη, ή έμπαινε στην τάξη. Όχι, ατάραχη η Θέμιδα. Ναι έχω οργή μέσα μου για όλα αυτά τα φασιστικά κατακάθια. Και όσοι απλώς σηκώνουν τους ώμους τους και λένε ε καλά και τι έγινε θα τους θυμίσω τι γράφει ο Δάντης στη Θεία Κωμωδία. “Και είδα στην Κόλαση ανθρώπους που δεν έκαναν κακό”. Απλώς είχαν σηκώσει τους ώμους τους. Να πάνε στο διάολο όλοι ”οι σωτήρες” της Θράκης. Μπαφιάσαμε, μπουχτίσαμε από τον φρικώδη λόγο τους».

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

FAST FOOD1 ημέρα πριν

FaceFood

Αν έχεις όρεξη για φαγητό εδώ έχει γύρο πάντα φρέσκο και ποιοτικό

COFFEE1 ημέρα πριν

Coffee Nuts

Διάφορες ποικιλίες espresso και καφέ φίλτρου

ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ1 ημέρα πριν

Στεγνοκαθαριστήριο «Ηλιαχτίδα»

Στεγνό καθάρισμα – Μειωμένες τιμές – Παραλαβή παράδοση κατ’ οίκον

ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ - ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΑ3 ημέρες πριν

Φωτοτυπικό Κέντρο «Ο Πόντος»

Οτιδήποτε χρειάζεστε στο χώρο των φωτοτυπιών και φωτοαντιγράφων, άμεσα και αποτελεσματικά, πάντα στις πιο φιλικές τιμές

ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ3 ημέρες πριν

«Ο Φούρνος του Παππού»

24 ώρες ανοιχτά – Απολαύστε καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας υπέροχο παραδοσιακό ψωμί και πλούσια ποικιλία σφολιατοειδών

ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ2 εβδομάδες πριν

Στεγνοκαθαριστήριο 5min

Άμεση εξυπηρέτηση – Απόλυτη καθαριότητα – Οικονομικές τιμές – Σεβασμό στον πελάτη

ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΑ4 εβδομάδες πριν

Ιχθυοπωλείο – Ψητοπωλείο Ελευθερίου

Ολόφρεσκα ψάρια στις καλύτερες τιμές. Αναλαμβάνουμε το ψήσιμο και την παράδοση των ψαριών σας

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ