ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

MEDIA

ΨΕΥΔΟΡΚΙΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ από την Χαρίκλεια Νικοπούλου!!

fonirodopis.gr

Θα κατατεθούν πειθαρχικές αναφορές στην Επιθεώρηση Δικαστηρίων κατά της έδρας που δίκασε την υπόθεσή μας, προκειμένου να συσχετιστεί και αυτή η υπόθεση με τις υπόλοιπες του παραδικαστικού κυκλώματος που δρα δυστυχώς ανεξέλεγκτο

Ολοκληρώθηκε την Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου με την ανακοίνωση της καταδικαστικής  απόφασης ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ροδόπης, η δίκη ΠΑΡΩΔΙΑ των δημοσιογράφων της ΦΩΝΗΣ με την (μετακλητή) υπάλληλο της Χρυσής Αυγής κ. Χαρίκλεια Νικοπούλου και τον σύζυγο της –νόμιμο εκπρόσωπο της ΑΜΚΕ «Κιβωτός Δόμνας Βιζβίζη»- κ. Ιωάννη Φριτζαλά.

Την Παρασκευή 22-9-2017 κατά την διάρκεια της δίκης ζητήσαμε από το δικαστήριο με γραπτό αίτημά μας που κατατέθηκε στην έδρα την KAT’ ΆΡΘΡΟ 337 ΣΥΛΛΗΨΗ ΓΙΑ ΨΕΥΔΟΡΚΙΑ της κ. Χαρίκλειας Νικόπουλου, διότι κατέθεσε ψευδώς και με δόλο στις 21-9-2017 ενώπιον του Δικαστηρίου ότι: «Δεν ανήκω στην Χρυσή Αυγή, δεν έχω δεχτεί ποτέ στήριξη από την Χρυσή Αυγή, ουδέποτε υπήρξε εμπλοκή της Χρυσής Αυγής… Δεν είμαι εθνικίστρια….. Όπως πήγα στην Χρυσή Αυγή θα πήγαινα και στον ΣΥΡΙΖΑ….. Καμία εφημερίδα δεν ασχολήθηκε αρνητικά μαζί μου σε όλη την Ελλάδα πριν την Φωνή….»!!!!!!

Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ

Το δικαστήριο αντί να συλλάβει και να δικάσει με την αυτόφωρη διαδικασία την  κ. Νικοπούλου και προκειμένου να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και εν τέλει να μας καταδικάσει ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΗΜΕΝΗ ΔΙΚΗ, ισχυρίστηκε ότι η φράση «ΕΙΜΑΙ μαζί με τα παλικάρια της Χρυσής Αυγής ενάντια στη χούντα που ψηφίζει μέτρα γενοκτονίας των Ελλήνων», που δημοσίευσε στη σελίδα της στο facebook η κ. Νικοπούλου, εν συνεχεία αναδημοσιεύτηκε στη σελίδα της Χ.Α και αλλού, δεν σημαίνει ότι  η κ. Νικοπούλου  ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΙΣΣΑ, παρότι στην ελληνική γλώσσα η φράση «είμαι με την αριστερά, είμαι με τη δεξιά, είμαι με το ΠΑΣΟΚ», για όλους εμάς τους υπόλοιπους σημαίνει εγκρίνω και ενισχύω απόψεις, πρόσωπα, πρόσκειμαι κτλ. ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ροδόπης!!!

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής κ. Ιωάννης Λαγός κατέθεσε μέχρι και ερώτηση στη Βουλή για τα συμφέροντα της εταιρείας της κ. Νικοπούλου. Παρ’ όλα αυτά, η τελευταία δήλωσε στο δικαστήριο πως «δεν έχω δεχτεί ποτέ στήριξη από την Χρυσή Αυγή, ουδέποτε υπήρξε εμπλοκή της Χρυσής Αυγής»!!

Η κ. Νικοπούλου δήλωσε στο δικαστήριο πως δεν έχει καμία σχέση με την Χρυσή Αυγή και πως θα πήγαινε ακόμα και στον ΣΥΡΙΖΑ! Η Χρυσή Αυγή αντιθέτως στην επίσημη ιστοσελίδα της διαδίδει πως η κ. Νικοπούλου «εξέφρασε την στήριξη της στο Κίνημα»

ΜΙΑ ΣΤΗΜΕΝΗ ΔΙΚΗ

Ως συνήθως την μη αναβολή της παραπάνω δίκης αλλά και την καταδικαστική μας απόφαση την είχε προαναγγείλει η κ. Χαρίκλεια Νικοπούλου από την σελίδα της στο facebook.

Στις 5-9-2017 ανάρτησε στην σελίδα της στο facebook «ΚΑΘΕ ΕΠΟΧΗ ΚΡΥΒΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ. …ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΗΣ ΔΟΜΝΑΣ ΒΙΖΒΙΖΗ ΘΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΑΠΛΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ.…ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ Η ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΒΛΑΒΗ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΜΕΘΑ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ..ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ..ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟΛΑ ΑΓΡΑΦΟ ΔΙΚΑΙΟ..ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΞΗΛΩΘΟΥΝ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΚΑΡΕΚΛΟΚΥΝΗΓΟΙ ΘΕΣΕΩΝ ..ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ..ΩΣ ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΧΤΗΚΑ ΚΑΘΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ , ΚΑΘΕ ΧΕΙΡΟΔΙΚΙΑ, ΔΕΧΤΗΚΑ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ..ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΤΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ..ΟΣΟΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ..ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΙΚΗ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΩΝ ΤΩΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΚΡΙΤΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΙΒΩΤΟΥ..ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΒΟΛΗ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΒΑΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ…ΣΤΙΣ 26 ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ..ΕΣΣΕΤΑΙ Η MAP. Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ.

Πράγματι ζητήσαμε με δύο γραπτά αιτήματα μας που κατατέθηκαν στην έδρα αναβολή για κρείσσονες αποδείξεις, επίσης ζητήσαμε από το δικαστήριο να διατάξει αυτεπάγγελτη έρευνα σε σχέση με:

1. Την άδεια παραχώρησης του φυλακίου Ακρίτας από το ΓΕΣ.

2. Εάν ήταν νόμιμη η λειτουργία της Στέγης αρωγής ανηλίκων.

3. Εάν ήταν νόμιμοι οι διαδικτυακοί και όχι μόνο έρανοι της κ. Νικόπουλου.

4. Ποιός χρηματοδοτεί το έργο τους.

5. Την σχέση τους με την εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής.

6. Την παράνομη δημοσίευση των προσωπικών δεδομένων ανήλικων παιδιών στο FB.

7. Τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες που έχουν γίνει στο φυλάκιο ΑΚΡΙΤΑΣ.

Παρότι λοιπόν το δικαστήριο έχει υποχρέωση να διερευνά την αλήθεια και να δικάζει δίκαια αποφάσισε απλά να προστατεύσει τη κόρη του επίτιμου προέδρου του Αρείου Πάγου.

ΠΡΟΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ

Και ενώ το δικαστήριο επιφυλάχθηκε να αναγγείλει την απόφασή του στις 25-9-2017, στις 23-9-2017 η κ. Χαρίκλεια Νικοπούλου από την σελίδα της στο facebook ΠΡΟΑΝΕΙΓΓΕΙΛΕ ΟΤΙ: «ΕΠΙ ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ….Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΤΗΝ ΕΝΟΧΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ..ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΩΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ Ε.Υ.Π, ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ, ΤΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΟΥ, ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΦΩΤΙΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΣΤΕΓΗ ΑΚΡΙΤΑ, ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΤΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΞΙΑΡΧΟΜΤΕΛΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΩΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΤΟ 2012 ΕΜΑΘΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΠ ΟΤΙ ΜΕΤΑΤΕΘΗΚΑ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΜΕΘΟΔΕΥΣΑΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΟΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΩΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΡΙΑ..ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΔΙΑΡΡΕΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΞΩΔΙΚΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ 29 ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΚΡΙΤΑ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΜΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΕΠΙΔΩΣΑΜΕ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΔΙΑΡΡΟΗ..ΑΡΑΓΕ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΣΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΕΥΡΡΕΥΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ;;ΑΡΑΓΕ Ο ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΑΠΩΝ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΣΤΟ ΑΛΑΝ ΤΕΠΕ..ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΡΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ..ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΥ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ;;»

Τα συμπεράσματα δικά σας………….

Τις επόμενες μέρες θα καταθέσουμε πειθαρχικές αναφορές στην Επιθεώρηση Δικαστηρίων κατά της έδρας που δίκασε την υπόθεσή μας, προκειμένου να συσχετιστεί και αυτή η υπόθεση με τις υπόλοιπες του παραδικαστικού κυκλώματος που δρα δυστυχώς ανεξέλεγκτο.

Με στοιχεία θα αποδείξουμε την αλήθεια και θα ξεσκεπάσουμε το κύκλωμα!!

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ2 ημέρες πριν

Επενδύσεις στη ΒΙΠΕ Κομοτηνής ζήτησε από τους Αμερικανούς διπλωμάτες ο Γιάννης Γκαράνης

ΕΒΡΟΣ5 ημέρες πριν

Μητσοτάκης: «Ο φράχτης στον Έβρο είναι το λιγότερο που μπορούσε να κάνει η κυβέρνηση»

ΒΟΥΛΗ1 εβδομάδα πριν

Συκοφαντίες και λάσπη μέσα στη Βουλή εις βάρος μειονοτικών δημοσιογράφων της Κομοτηνής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ1 εβδομάδα πριν

Υφαντές: Ελλείψει πεζοδρομίου μαθητές περπατάνε καθημερινά πάνω στον κεντρικό δρόμο

ΠΟΛΙΤΙΚΗ1 εβδομάδα πριν

Θωράκιση του Νοσοκομείου Κομοτηνής ενόψει πιθανής έξαρσης της πανδημίας, ζητάει ο Δ. Χαρίτου

ΡΟΔΟΠΗ1 εβδομάδα πριν

Ελένη Χατζηγεωργίου: «Νιώθουμε προδομένοι σαν λαός»

ΡΟΔΟΠΗ1 εβδομάδα πριν

Το παράνομο άνοιγμα των Βαρωσίων καταδίκασαν Κύπριοι φοιτητές στην Κομοτηνή

ΡΟΔΟΠΗ2 εβδομάδες πριν

Πορεία διαμαρτυρίας από Αρμένιους και Έλληνες στο τουρκικό προξενείο Κομοτηνής

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ