ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Χαρίτου για νέο Νοσοκομείο: Σήμερα υπάρχει πολιτική βούληση

FoniRodopis

Οι προηγούμενες κυβερνήσεις είχαν «στήσει» επικοινωνιακά σόου στα οποία πήραν μέρος πολλοί που σήμερα αισθάνονται δικαιωμένοι, αναφέρει το μέλος της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης

Την ευκαιρία να συναντήσει από κοντά τον Υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό προκειμένου να του εκφράσει τις ευχαριστίες του για την απόφαση να εντάξει ως πρώτο έργο την ανέγερση του νέου Νοσοκομείου Κομοτηνής είχε ο Δημήτρης Χαρίτου κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στη ΔΕΘ με αφορμή την ομιλία του Πρωθυπουργού.

Ο κ. Χαρίτου αναφερόμενος στην εξαγγελία αυτή σημείωσε ότι πρόκειται για μια προεκλογική δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία διαφέρει από τις αντίστοιχες δεσμεύσεις των προηγούμενων κυβερνήσεων καθώς αυτή τη φορά, όπως τονίζει, υπάρχει πολιτική βούληση.

Αφήνει μάλιστα αιχμές εναντίον πολιτικών παραγόντων που σήμερα «αισθάνονται δικαιωμένοι» παρά το γεγονός ότι τόσα χρόνια συμμετείχαν στα επικοινωνιακά σόου των κυβερνήσεων που στήριζαν.

Αναλυτικά, το μέλος της Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης αναφέρει:

«Μετά την ομιλία του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ, είχα τη χαρά να συναντηθώ με ένα παλιό φίλο, τον Υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό, για να του εκφράσω τις ευχαριστίες μου για την απόφαση του να εντάξει ως πρώτο έργο την ανέγερση του Νέου Νοσοκομείου Κομοτηνής στη δωρεά των 200 εκατομ. του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχο για το χώρο της υγείας.

Εκπληρώσαμε μια πολύ μεγάλη ανάγκη στο χώρο της Υγείας στην περιοχή μου απάντησε απλά με τη σεμνότητα που διακρίνει τον Υπουργό. Του θύμισα ότι υλοποιείται μια δέσμευση που είχε αναλάβει όταν είχε επισκεφθεί το Νοσοκομείο, ως υπεύθυνος Υγείας πριν ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση και ο ίδιος Υπουργός.

Ένα αίτημα πολύχρονων αγώνων συλλογικοτήτων, φίλων του Νοσοκομείου, φορέων της περιοχής, ένα ανεκπλήρωτο όνειρο των κατοίκων της περιοχής βρήκε το δρόμο του.

Υπήρξαν και στο παρελθόν ισχυρά χρηματοδοτικά εργαλεία. Η ανέγερση του Νοσοκομείου είχε ενταχθεί στο ΕΣΠΑ, έγινε έργο γέφυρα ανάμεσα στα δύο ΕΣΠΑ με 10 εκ. χρηματοδότηση. Στήθηκαν επικοινωνιακά σόου στα οποία πήραν μέρος πολλοί που σήμερα αισθάνονται δικαιωμένοι!!!

Αλλά το έργο ποτέ δεν προχώρησε γιατί απλά ΕΛΛΕΙΠΕ κάτι πολύ σημαντικό. Αυτό που υπάρχει σήμερα. Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ που έχει η σημερινή κυβέρνηση. Άλλωστε φαίνεται από τη σταθεροποίηση και την ανάταξη του δημοσίου συστήματος Υγείας, προφανώς με τις μεγάλες ακόμα ανάγκες που έχει, από τη μεταρρύθμιση που γίνεται στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας (ΤΟΜΥ). Αλλά αυτά ας τα αφήσουμε τώρα για μια άλλη συζήτηση».

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

FAST FOOD1 ημέρα πριν

FaceFood

Αν έχεις όρεξη για φαγητό εδώ έχει γύρο πάντα φρέσκο και ποιοτικό

COFFEE1 ημέρα πριν

Coffee Nuts

Διάφορες ποικιλίες espresso και καφέ φίλτρου

ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ1 ημέρα πριν

Στεγνοκαθαριστήριο «Ηλιαχτίδα»

Στεγνό καθάρισμα – Μειωμένες τιμές – Παραλαβή παράδοση κατ’ οίκον

ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ - ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΑ3 ημέρες πριν

Φωτοτυπικό Κέντρο «Ο Πόντος»

Οτιδήποτε χρειάζεστε στο χώρο των φωτοτυπιών και φωτοαντιγράφων, άμεσα και αποτελεσματικά, πάντα στις πιο φιλικές τιμές

ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ3 ημέρες πριν

«Ο Φούρνος του Παππού»

24 ώρες ανοιχτά – Απολαύστε καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας υπέροχο παραδοσιακό ψωμί και πλούσια ποικιλία σφολιατοειδών

ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ2 εβδομάδες πριν

Στεγνοκαθαριστήριο 5min

Άμεση εξυπηρέτηση – Απόλυτη καθαριότητα – Οικονομικές τιμές – Σεβασμό στον πελάτη

ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΑ4 εβδομάδες πριν

Ιχθυοπωλείο – Ψητοπωλείο Ελευθερίου

Ολόφρεσκα ψάρια στις καλύτερες τιμές. Αναλαμβάνουμε το ψήσιμο και την παράδοση των ψαριών σας

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ