ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Αναζητούμε σχέδια της παλιάς και όχι της καινούριας γέφυρας, λένε από την Περιφέρεια

fonirodopis.gr

Για λόγους ασφαλείας και μέχρι να βρεθούν τα απολεσθέντα έγγραφα απαγορεύτηκε η κυκλοφορία των οχημάτων από την παλιά γέφυρα Κομψάτου

Αίσθηση προκάλεσε το δημοσίευμα της ΦΩΝΗΣ για τον φάκελο του έργου της γέφυρας Κομψάτου που αναζητούν οι Υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης μετά το συμβάν της Κυριακής.

Σε επικοινωνία που είχαν με την εφημερίδα άνθρωποι της Περιφέρειας ΑΜ-Θ μας αποκάλυψαν ότι όντως αναζητούν έγγραφα του έργου το οποίο όμως αφορά την παλιά γέφυρα Κομψάτου και όχι την καινούρια, τμήμα της οποίας κατέρρευσε.

«Ο φάκελος του έργου της καινούριας γέφυρας υπάρχει. Ψάχνουμε ωστόσο κάποια έγγραφα που αφορούν την παλιά γέφυρα η οποία είναι κατασκευή δεκαετιών 1950-60. Ζητήθηκε όντως από υπαλλήλους να αναζητηθούν τα σχέδια και εκεί πέρα προφανώς έγινε η παρεξήγηση, καθώς κατάλαβαν ότι ψάχνουμε έγγραφα που αφορούσαν την καινούρια» μας είπαν χαρακτηριστικά.

Το γεγονός μάλιστα ότι δεν έχουν βρεθεί ακόμα τα σχέδια αυτά ανάγκασε το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας (ΣΟΠΠ) να απαγορεύσει για λόγους ασφαλείας την κυκλοφορία των οχημάτων μέσω της παλιάς γέφυρας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ