ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

«Έκθετη» η Εγνατία Οδός Α.Ε. για τον άξονα Αρδάνιο – Μάνδρα – Ψαθάδες

fonirodopis.gr

Καταπέλτης κατά της Εγνατίας Οδού Α.Ε. ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου ο οποίος κάλεσε την εταιρία «ν’ αναλάβει τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες της απέναντι στην κοινωνία»

Καταπέλτης κατά της Εγνατίας Οδού Α.Ε. για τη μη ολοκλήρωση του κάθετου άξονα Αρδάνιο-Μάνδρα-Ψαθάδες, με αφορμή το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε την Κυριακή (23/7) με θύμα έναν μοτοσικλετιστή, ήταν για μία ακόμη φορά, σε δηλώσεις του προς τα ΜΜΕ, ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου, Δημήτρης Πέτροβιτς.

«Δεν πάει άλλο, η Εγνατία Οδός ας αναλάβει τις ευθύνες της. Δεν μπορεί να ετοιμάζουν διόδια σ’ έναν μήνα και να μη μπορούν να κάνουν επί δέκα χρόνια ένα δρόμο. Να τελειώσει πια αυτό το παραμύθι. Δεν μπορούμε να ζούμε με την απειλή, δεν μπορούμε να ζούμε με τον κίνδυνο. Είναι ντροπή να ‘χουμε σ’ αυτήν τη διαδρομή πανελλαδικά ένα εκκλησάκι στη μνήμη των Αγίων Ακινδύνων, εκεί φτάσαμε γιατί σχεδόν κάθε οικογένεια έχει έναν τραυματία στον βόρειο Έβρο», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πέτροβιτς.

Ο αντιπεριφερειάρχης Έβρου ανέφερε πως σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Αλεξανδρούπολη «η δέσμευση της Εγνατίας Οδού ήταν ότι το κομμάτι Μάνδρα-Ψαθάδες θα παραδοθεί μέσα στο φθινόπωρο, ενώ στο κομμάτι Αρδάνιο-Μάνδρα, μας είπαν ότι θα υπάρξει μία καθυστέρηση». Κάλεσε την εταιρία «ν’ αναλάβει τις υποχρεώσεις της απέναντι στην κοινωνία, ν’ αναλάβει τις ευθύνες της», χαρακτηρίζοντάς την «έκθετη».

«Δυστυχώς είχαμε ακόμη ένα τροχαίο δυστύχημα που ήρθε και προστέθηκε στη λίστα των θανόντων εξαιτίας της κακής κατάστασης αυτού του δρόμου. Την τελευταία δεκαετία σύμφωνα με τα στοιχεία της τροχαίας στον άξονα Μάνδρα-Ψαθάδες, είχαμε 12 νεκρούς και 45 σοβαρά τραυματίες και δεκάδες άλλα ατυχήματα», κατέληξε ο κ. Πέτροβιτς.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ