ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Οντέρ Μουμίν: Να δοθούν τα ονόματα των Παυλίδη και Μητσοτάκη σε δρόμους της Κομοτηνής

fonirodopis.gr

Προτείνει τη μετονομασία των οδών Κακουλίδη και Δημοκρατίας σε οδό Γ. Παυλίδη και οδό Κων/νου Μητσοτάκη αντίστοιχα

Την μετονομασία των οδών Κακουλίδη και Δημοκρατίας σε οδό Γ. Παυλίδη και οδό Κων/νου Μητσοτάκη αντίστοιχα προτείνει ο περιφερειακός σύμβουλος ΑΜΘ κ. Οντέρ Μουμίν μέσω αίτησης του στο δημοτικό συμβούλιο Κομοτηνής, στον Δήμαρχο και στις δημοτικές παρατάξεις.

Ο κ. Οντέρ Μουμίν στην αίτηση του αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Το τελευταίο διάστημα απωλέσαμε δυο μεγάλους ηγέτες και προσωπικότητες για την Περιφέρεια μας και για την χώρα μας.

– Τον Παυλίδη Γεώργιο, αείμνηστο Περιφερειάρχη μας, ο οποίος ως Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ άφησε ανεξίτηλα και ανεπίστρεπτα το στίγμα του στον πολιτικό βίο της Περιφέρειας μας. Εργατικός, διορατικός, αποτελεσματικός, έτυχε ευρείας αποδοχής ακόμη και από τους αντιπάλους του. Υποχρέωση υμών των νεοτέρων είναι να τιμήσουμε την μνήμη και τα έργα του. Ως εκ τούτου προτείνω στο δημοτικό σας συμβούλιο να μετονομαστεί η οδός Κακουλίδου σε οδό Γεωργίου Παυλίδη. ( Επί της οδού Κακουλίδου στεγάζεται η έδρα της Περιφέρειας ΑΜ-Θ.)

– Τον Μητσοτάκη Κωνσταντίνο, από τους σπουδαιότερους πολιτικούς της μεταπολιτευτικής Ελλάδας. Συνέβαλε τα μέγιστα στην εδραίωση του δημοκρατικού πολιτεύματος, τόλμησε να πει αλήθειες στους πολίτες, δικαιώθηκε εν ζωή. Ο πρώην Πρωθυπουργός ήτανε αποδεδειγμένα υπόδειγμα κοινοβουλευτικού άνδρα. Ως εκ τούτου προτείνω στο δημοτικό σας συμβούλιο να μετονομαστεί η οδός Δημοκρατίας ή όποια άλλη οδός κατά την κρίση σας σε οδό Κωνσταντίνου Μητσοτάκη».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ