ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Συναντήσεις με Αμανατίδη και Κόλλια – Τσαρουχά για τους Μουφτήδες Κομοτηνής και Ξάνθης

fonirodopis.gr

Τον Υφυπουργό Εξωτερικών δέχτηκε στο γραφείο του ο Μουφτής Κομοτηνής ενώ ο Μουφτής Ξάνθης επισκέφθηκε την Υφυπουργό Μακεδονίας – Θράκης

Τον Υφυπουργό Εξωτερικών κ. Γιάννη Αμανατίδη συνάντησε στο γραφείο του ο Σοφολογιότατος Μουφτής Κομοτηνής κ. Μέτσο Τζεμαλή την Δευτέρα 19 Ιουνίου.

Η συνάντηση διεξήχθη σε εξαιρετικά θερμό κλίμα. Ο κ. Υφυπουργός ενημερώθηκε από τον Σοφολογιότατο Μουφτή Κομοτηνής για τα ζητήματα που απασχολούν την Μουφτεία Κομοτηνής, όπως και για τις δραστηριότητες του Μουφτή Κομοτηνής εντός και εκτός της επικράτειας.

Ο Υφυπουργός κ. Αμανατίδης ευχαρίστησε θερμά τον Σοφολογιότατο Μουφτή Κομοτηνής για το έργο της Μουφτείας στην ευρύτερη περιοχή της Ροδόπης.

Την κ. Κόλλια – Τσαρουχά επισκέφτηκε ο Μουφτής Ξάνθης

Μια μέρα αργότερ, την Τρίτη 20 Ιουνίου, ο Σοφολογιότατος Μουφτής Ξάνθης κ. Μεχμέτ Εμίν Σινίκογλου επισκέφθηκε την Θεσσαλονίκη και έγινε δεκτός στο Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης από την Υφυπουργό κυρία Μαρία Κόλλια- Τσαρουχά.

Η συνάντηση της κυρίας Υφυπουργού με τον Σοφολογιότατο Μουφτή Ξάνθης ήταν εξαιρετικά εγκάρδια. Η κυρία Κόλλια- Τσαρουχά ενημερώθηκε πλήρως από τον Μουφτή Ξάνθης για τα ζητήματα που απασχολούν την Μουφτεία Ξάνθης και γενικότερα την Μουσουλμανική Κοινότητα της Περιφ. Ενότητας Ξάνθης.

Η Υφυπουργός κυρία   Μαρία Κόλλια- Τσαρουχά ευχαρίστησε θερμά τον Σοφολογιότατο Μουφτή Ξάνθης κ. Μεχμέτ Εμίν Σινίκογλου για την ενημέρωση που της προσέφερε, ενώ τον ευχαρίστησε για τις υπηρεσίες του προς τους ομοθρήσκους του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ