ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Έγκριση προμήθειας εξοπλισμού ύψους 1,5 εκ. ευρώ στο «Σισμανόγλειο» Νοσοκομείο

FoniRodopis

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Ο σύγχρονος αυτός εξοπλισμός θα αντικαταστήσει τον ήδη υφιστάμενο πεπαλαιωμένο ενώ οι διαγωνιστικές διαδικασίες για την προμήθεια του θα διενεργηθούν το καλοκαίρι

Εκδόθηκε από το Υπουργείο Υγείας η Έγκριση Σκοπιμότητας για την προμήθεια ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής «Σισμανόγλειο» ύψους 1,5 εκατομμυρίου ευρώ από πόρους του ΕΣΠΑ – ΠΕΠ Περιφέρειας Α.Μ.Θ. 2014-2020 .

Η κατανομή των ειδών του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού που θα προμηθευτεί το Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής αναφέρεται αναλυτικά στην εγκριτική απόφαση, που φέρει την υπογραφή του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη.

Ο σύγχρονος αυτός ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός θα έρθει να αντικαταστήσει τον ήδη υφιστάμενο πεπαλαιωμένο εξοπλισμό του Γ.Ν. Κομοτηνής και θα αναβαθμίσει ποιοτικά τις παρεχόμενες υπηρεσίες του «Σισμανόγλειου» προς τους πολίτες του Νομού Ροδόπης. Οι διαγωνιστικές διαδικασίες για το νέο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, καθώς και για την αναβάθμιση των χειρουργείων μέσω του Interreg «Ελλάδα – Βουλγαρία» ύψους 800.000,00€ που ήδη εγκρίθηκε θα διεξαχθούν από το Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής μέσα στο καλοκαίρι, κατόπιν των απαραίτητων διαβουλεύσεων για την κατάρτιση των τεχνικών προδιαγραφών.

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ - ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ