ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ

Όργια τουρκόφρονων στην επίσκεψη Παππά στην Ξάνθη

FoniRodopis

ΠΑΠΠΑΣ - ΞΑΝΘΗ

Φωτογραφίες με φανατικούς ισλαμιστές που διακηρύττουν «ιερό πόλεμο» και απομάκρυνση Πομάκων από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

Έκθετος στα μάτια της κοινής γνώμης έμεινε ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς ο οποίος έπεσε μάλλον θύμα προβοκάτσιας από τους τουρκόφρονες κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στην Θράκη και ειδικότερα στην περιοχή της Ξάνθης.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στον Εχίνο Ξάνθης ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής φωτογραφήθηκε δίπλα στον δημοτικό σύμβουλο Μύκης κ. Ριτβάν Ντελιχουσεΐν, γνωστό για τον ντόρο που είχε προκαλέσει στο πανελλήνιο ενόψει του δημοψηφίσματος στην Τουρκία με την αναδημοσίευση στο προσωπικό του προφίλ στο facebook αφίσας που καλούσε τους μουσουλμάνους σε «ιερό πόλεμο» κατά των χριστιανών.

Ο Ριντβάν Ντελιχουσεΐν τότε δεν πτοήθηκε ούτε καν από το γεγονός ότι το κόμμα του Ερντογάν στο Βέλγιο έσπευσε να αρνηθεί την «πατρότητα» της αφίσας και την «υιοθέτησε» διακηρύττοντας το μίσος κατά των χριστιανών στον Δήμο Μύκης.

ΡΙΤΒΑΝ ΝΤΕΛΙΧΟΥΣΕΪΝ

Να υπενθυμίσουμε ότι η επίμαχη αφίσα κυκλοφόρησε με αφορμή τον «πόλεμο» που είχε ξεσπάσει μεταξύ Ολλανδίας και Τουρκίας και σε αυτήν αναγράφονταν στα τούρκικα φράσεις όπως «Ο αγώνας είναι ανάμεσα στην ημισέληνο και στον σταυρό», «Γίνετε ένα κάτω από την ημισέληνο», «Θα είμαστε μεγάλο πλήθος, θα δείτε».

ΠΟΜΑΚΟΙ - ΒΑΡΣΟΒΙΑ

Η απομάκρυνση της Εμινέ Μπουρουτζή

Το ακόμα πιο τραγικό συμβάν ωστόσο που «σημάδεψε» την επίσκεψη Παππά ήταν η απομάκρυνση με άγριο όπως καταγγέλλεται τρόπο της προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου Πομάκων Ξάνθης Εμινέ Μπουρουτζή από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης.

Η συνάντηση της κ. Μπουρουτζή με τον κ. Παππά είχε προγραμματιστεί, κατόπιν επιθυμίας του Υπουργού μάλιστα, να γίνει στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ όπου και βρέθηκε για το λόγο αυτό η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Πομάκων.

Εκεί την συνάντησε καταρχήν ο Υπουργός ζητώντας την να τον περιμένει στο προθάλαμο ώστε να μιλήσουν αργότερα. Ωστόσο, η επίσκεψη αυτή δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ καθώς την παρουσία της κ. Εμινέ Μπουρουτζή αντιλήφθηκε άνθρωπος του βουλευτή Χουσεΐν Ζεϊμπέκ ο οποίος και της ζήτησε, με άγριες διαθέσεις, να απομακρυνθεί από τον χώρο.

Στελέχη πάντως του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ προσπαθώντας να υποβαθμίσουν το συμβάν και αναφερόμενοι στην Εμινέ Μπουρουτζή έκαναν λόγο για «άτομο που δεν έχει καμία σχέση με το κόμμα και απέχει πολύ από τις πολιτικές μας θέσεις».

ΗΡΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ