ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Θεατρικές παραστάσεις στην Παιδιατρική Κλινική του «Σισμανογλείου» Νοσοκομείου

FoniRodopis

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ - ΔΗΠΕΘΕ

Στόχος να ενδυναμώσουν και να ψυχαγωγήσουν τα παιδιά που νοσηλεύονται, να τα εξοικειώσουν με το χώρο αλλά και να εξαλείψουν πιθανές παιδικές φοβίες

Εγκαινιάστηκε το πρωί της Δευτέρας 24/4 η συνεργασία του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κομοτηνής με το Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής «Σισμανόγλειο» για την πραγματοποίηση παιδικών Θεατρικών Παραστάσεων στο χώρο της Παιδιατρικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής.

Στόχος της θεματολογίας των παραστάσεων αυτών είναι να ενδυναμώσουν και να ψυχαγωγήσουν τα παιδιά που νοσηλεύονται στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου, να διδαχθούν τα παιδιά να αποδέχονται τη διαφορετικότητα, να εξοικειώσουν τα παιδιά με το χώρο του Νοσοκομείου, αλλά και να εξαλείψουν πιθανές παιδικές φοβίες των ανηλίκων για το Νοσοκομείο, καθώς και για το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό που υπηρετεί στο Ίδρυμα.

 

Η Πρόεδρος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κομοτηνής κα Σοφία Μενεσελίδου και ο Διοικητής του Γ.Ν. Κομοτηνής κος Γεώργιος Φιλιππίδης συμφώνησαν να συνεχιστεί η σημαντική αυτή καινοτόμα ενέργεια, η οποία θα λάβει χώρα και σε άλλες κοινωνικές δομές του Δήμου Κομοτηνής στο αμέσως προσεχές διάστημα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ