ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Δωρεές Συλλόγων και Μητρόπολης στο «Σισμανόγλειο» Νοσοκομείο

Συγκέντρωσαν και προσέφεραν χρηματικά ποσά, λευκά είδη, σεντόνια και μαξιλαροθήκες

FoniRodopis

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ - ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ

Συγκέντρωσαν και προσέφεραν χρηματικά ποσά, λευκά είδη, σεντόνια και μαξιλαροθήκες

Την έμπρακτη στήριξη τους στο «Σισμανόγλειο» Νοσοκομείο Κομοτηνής απέδειξαν για ακόμη μια φορά το τελευταίο διάστημα τοπικοί Σύλλογοι και η οικεία Μητρόπολη με την προσφορά χρηματικών ποσών και λευκών ειδών.

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΡΙΑΝΩΝ

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 24/3 επισκέφτηκαν τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής «Σισμανόγλειο» κο Γεώργιο Φιλιππίδη μέλη του Συλλόγου Αλληλοβοήθειας και Αλληλοστήριξης  Αρριανών και προσέφεραν στο Νοσοκομείο το ποσό των 500€ για αγορά λευκών ειδών. Τις γυναίκες του Συλλόγου συνόδευε ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών, Διοίκησης και Διαφάνειας κος Αχμέτ Ιμπραήμ.

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ - ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ

Την ίδια ημέρα τον Διοικητή του Νοσοκομείου Κομοτηνής επισκέφτηκαν μέλη του Συνδέσμου Πολιτικών Συνταξιούχων Π.Ε. Ροδόπης και προσέφεραν επίσης λευκά είδη για τις ανάγκες του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής.

Το πρωί της Τετάρτης 29/3 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κος Παντελεήμων με, συνοδεία ιερέων της Μητροπόλεως, επισκέφτηκαν το γραφείο του Διοικητή του Γ.Ν. Κομοτηνής προσφέροντας 70 σεντόνια και μαξιλαροθήκες για τις ανάγκες του Γ.Ν. Κομοτηνής.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου ο Διοικητής Γ. Φιλιππίδης ευχαρίστησε όλους τους δωρητές για την εθελοντική και συντονισμένη προσφορά τους προς το Γ.Ν. Κομοτηνής και ευχήθηκε να συνεχιστεί και στο μέλλον η πολύ καλή συνεργασία των Συλλόγων και της Ι. Μητροπόλεως με τη Διοίκηση του Νοσοκομείου, προς όφελος πρωτίστως των ασθενών του Νοσοκομείου Κομοτηνής και της Τοπικής Κοινωνίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ