ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Δυσαρέσκεια για Πετρίδη στο επιτελείο της Φώφης Γεννηματά

Προσπάθεια διαμόρφωσης του ψηφοδελτίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στην Ροδόπη με προτάσεις μειονοτικών υποψηφίων

fonirodopis.gr

ΠΕΤΡΙΔΗΣ - ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ

Προσπάθεια διαμόρφωσης του ψηφοδελτίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στην Ροδόπη με προτάσεις μειονοτικών υποψηφίων

Έντονα δυσαρεστημένοι από τις κινήσεις του δημάρχου Κομοτηνής Γιώργου Πετρίδη φαίνεται πως είναι οι άνθρωποι του περιβάλλοντος της προέδρου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφης Γεννηματά.

Η δυσαρέσκεια αυτή πηγάζει από την προσπάθεια διαμόρφωσης του ψηφοδελτίου της ΔΗ.ΣΥ. στην Ροδόπη που επιχειρεί ο δήμαρχος Κομοτηνής μέσω των προτάσεων που κάνει στην Αθήνα, κάτι το οποίο ενοχλεί ιδιαίτερα τους ανθρώπους του στενού κύκλου της κ. Γεννηματά.

Στις προτάσεις αυτές του Γιώργου Πετρίδη συμπεριλαμβάνονται κυρίως μειονοτικοί και στελέχη της δημοτικής του παράταξης όπως η Σιμπέλ Μουσταφάογλου και ο Μολλά Ισά Ριτβάν τους οποίους ο δήμαρχος Κομοτηνής θα ήθελε να δει υποψήφιους στις επόμενες εκλογές.

Εκτός από τις προτάσεις αυτές σημείο «τριβής» αποτέλεσε επιπλέον και η άποψη του δημάρχου Κομοτηνής για την προσχώρηση του Ιλχάν Αχμέτ στο ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, η οποία σύμφωνα με το περιβάλλον της Γεννηματά δεν ήταν καθόλου θετική.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι η ίδια η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης είχε προγραμματίσει επίσκεψη στην Ροδόπη για τις 3 Απριλίου κατά την διάρκεια της οποίας όμως δεν θα ερχόταν καθόλου στον Δήμο Κομοτηνής ενώ αντιθέτως το πρόγραμμα της περιελάμβανε συναντήσεις μόνο με τους Δημάρχους Μαρώνειας – Σαπών και Αρριανών. Εν τέλει, η επίσκεψη αυτή αναβλήθηκε λόγω του συνεδρίου της ΚΕΔΕ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ