ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Ανεξαρτητοποιήθηκε από την παράταξη της «Περιφερειακής Αναγέννησης» ο Οντέρ Μουμίν

fonirodopis.gr

ΟΝΤΕΡ ΜΟΥΜΙΝ - ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Οι λόγοι της κίνησης αυτής θα ξεκαθαριστούν από τον ίδιο τις επόμενες ημέρες ενώ η παραίτηση αυτή έπιασε εξ απήνης τόσο τον Περιφερειάρχη όσο και τον Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης

Την δήλωση παραίτησης του από την παράταξη της «Περιφερειακής Αναγέννησης» υπέβαλλε την Τρίτη 28/3 στην γραμματεία του προεδρείου ο περιφερειακός σύμβουλος ΑΜ-Θ Οντέρ Μουμίν.

Παρά το γεγονός ότι ο Οντέρ Μουμίν στήριξε την υποψηφιότητα Μέτιου για την θέση του Περιφερειάρχη όπως και αυτήν του Τσαλικίδη για την θέση του Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης, η παραίτηση αυτή δηλώνει επί της ουσίας την δυσαρέσκεια του για την πολιτική του σημερινού Περιφερειάρχη.

ΟΝΤΕΡ ΜΟΥΜΙΝ - ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Οι λόγοι πάντως της κίνησης αυτής θα ξεκαθαριστούν από τον ίδιο τον Οντέρ Μουμίν τις επόμενες ημέρες μέσω συνέντευξης Τύπου που θα παραχωρήσει στα τοπικά ΜΜΕ ενώ αξίζει να σημειώσουμε τέλος, ότι η παραίτηση αυτή έπιασε εξ απήνης τόσο τον Περιφερειάρχη όσο και τον Αντιπεριφερειάρχη οι οποίοι δεν γνώριζαν καθόλου τις προθέσεις του τις οποίες και αποδίδουν σε προσωπικούς λόγους.

Ο Οντέρ Μουμίν μετά την παραίτηση του σημείωσε: «Πριν λίγη ώρα κατέθεσα δήλωση στη γραμματεία του Πρεδρείου του Περιφερειακού Συμβουλίου με την οποία ανεξαρτητοποιήθηκα από την παράταξη της ‘’Περιφερειακής Αναγέννησης’’. Παραμένω και θα ασκώ τα καθήκοντα μου ως Ανεξάρτητος Περιφερειακός Σύμβουλος ΠΕ Ροδόπης».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ