ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

«Σισμανόγλειο» Νοσοκομείο: Ευχαριστούμε για τις δωρεές των πολιτών αλλά…

FoniRodopis

ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Το Νοσοκομείο Κομοτηνής διευκρινίζει ότι οι ανάγκες του καλύπτονται πλήρως από τον εγκεκριμένο προϋπολογισμό του

Διευκρινιστική ανακοίνωση για τις πρωτοβουλίες πολιτών σχετικές με συλλογή ειδών για την ενίσχυση του Νοσοκομείου Κομοτηνής εξέδωσε ο διοικητής του «Σισμανογλείου» κ. Γιώργος Φιλιππίδης.

Ο κ. Φιλιππίδης επισημαίνει ότι οι πρωτοβουλίες αυτές αποτελούν αυτόβουλες ενέργειες, δεν φέρουν την έγκριση της διοίκησης και πως οι ανάγκες του Νοσοκομείου καλύπτονται πλήρως από τον ετήσιο εγκεκριμένο προϋπολογισμό.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση σημειώνεται:

«Επειδή τις τελευταίες ημέρες έχουν δημοσιευτεί στα τοπικά ΜΜΕ διάφορες πρωτοβουλίες πολιτών σχετικά με τη συλλογή ειδών ή την πώληση προϊόντων για την ενίσχυση του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής «Σισμανόγλειο», θα θέλαμε να φέρουμε εις γνώση όλων ότι αυτές οι ενέργειες είναι αυτόβουλες και δεν φέρουν την έγκριση της Διοίκησης του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής.

Ως Διοίκηση τιμούμε και σεβόμαστε τη δωρεά κάθε πολίτη ή συλλόγου προς το Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής, στα πλαίσια της εθελοντικής προσφοράς ή της έκφρασης ευγνωμοσύνης των ληπτών υπηρεσιών υγείας προς το Νοσοκομείο μας.  Ωστόσο, το Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής αποτελεί Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου με ετήσιο εγκεκριμένο προϋπολογισμό από το Υπουργείου Υγείας, βάση του οποίου είναι δυνατό να καλυφθούν πλήρως όλες οι ανάγκες του».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ