ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΕΛΛΑΔΑ

Ο Άδωνις καλεί τους ξένους να αγοράσουν την Ελλάδα τώρα που είναι φτηνή!!!

fonirodopis.gr

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

«Επενδύστε στην Ελλάδα τώρα που όλα είναι φθηνά» ήθελε να πει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ στο Sky News, όμως, γλώσσα λανθάνουσα που λέει και ο σοφός λαός, η προτροπή του Άδωνι Γεωργιάδη ήταν επί λέξει: «Buy Greece as fast as possible. This is the best time to buy Greece. Everything is very cheap now». Τουτέστιν, «αγοράστε την Ελλάδα όσο πιο γρήγορα γίνεται. Είναι η καλύτερη εποχή για να αγοράσετε την Ελλάδα. Όλα είναι πολύ φθηνά τώρα».

Η πολιτική οντότητα του Άδωνη Γεωργιάδη δεν μπορεί να περιοριστεί εντός συνόρων, γι’ αυτό και παραχώρησε ομιλία στο LSE και με την ευκαιρία φιλοξενήθηκε στα πάνελ των βρετανικών δικτύων CNBC και Sky News.

Πέρα από την προτροπή αγοράς της Ελλάδας μπιρ παρά, τώρα που «γυρνάει» -κατά το κοινώς λεγόμενο, ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ κάνει μια παράδοξη πολιτική παραδοχή. Αν και ο ίδιος ισχυρίζεται εντός συνόρων πως η υπερφορολόγηση στραγγαλίζει τις επιχειρήσεις και προκαλεί αποστροφή στους επενδυτές, στη Μεγάλη Βρετανία υποστηρίζει πως είναι η καλύτερη εποχή για να επενδύσει κάποιος στην Ελλάδα. Τελικά, τι ισχύει;

«Ο Τσίπρας μοιάζει με τον Σώρρα»

Ο εξαγώγιμος, πλέον, Άδωνις πήρε στις βαλίτσες του και τον άκρατο λαϊκισμό που τον χαρακτηρίζει, με σκοπό να τον παραθέσει εν αφθονία στην ομιλία του στο LSE. Ο αντιπρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν δίστασε να παρομοιάσει τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, με τον απατεωνίσκο Αρτέμη Σώρρα σε ένα αμφιθέατρο γεμάτο φοιτητές.

«Ο πρωθυπουργός μοιάζει με τον Αρτέμη Σώρρα καθώς το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης δεν διαφέρει πολύ από τις ιστορίες του Σώρρα για τη διαστημική τεχνολογία του Απόλλωνα» είπε, με τα λεγόμενά του να είναι μάλλον απόρροια από τα πολυδιαφημισμένα μαθήματα ρητορικής (του λαϊκισμού) που παραδίδει.

Επίσης, ο κ. Γεωργιάδης, που αυτοαποκαλείται ειδικός των μνημονίων, αφού όπως έχει πει τα έχει ψηφίσει όλα, αν και επικρίνει την κυβέρνηση για την καθυστέρηση στο κλείσιμο της αξιολόγησης, χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό καρεκλοκένταυρο που «είναι πρόθυμος να υπογράψει τα πάντα». Το εύλογο ερώτημα που γεννάται είναι πώς γίνεται η αξιολόγηση να μην κλείνει εφόσον ο Τσίπρας είναι πρόθυμος να υπογράψει τα πάντα;

Η απάντηση στο επόμενο μάθημα ρητορικής με τον Άδωνη Γεωργιάδη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ