ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Θέση στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ διεκδικεί ο Θέμης Τζενετίδης

fonirodopis.gr

ΤΖΕΝΕΤΙΔΗΣ

Υποψήφιος βουλευτής Ροδόπης φαίνεται πως επιθυμεί να είναι στις προσεχείς εκλογές ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης «Γευσιγνωσία» και δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό Πετρίδη κ. Θέμης Τζενετίδης ο οποίος διεκδικεί μια θέση στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Τζενετίδης για τον σκοπό αυτό προχώρησε σε διερευνητικές επαφές με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Αθήνα ενώ αντίστοιχες επαφές πραγματοποιεί και στην πόλη της Κομοτηνής όπου προκειμένου να εισπράξει και το ανάλογο κλίμα ρωτάει συμπολίτες του για το πώς βλέπουν μια τέτοια προοπτική.

Μέχρι σήμερα πάντως τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο όμως φαίνεται πως για τις δύο θέσεις που εκκρεμούν για την συμπλήρωση του ψηφοδελτίου της ΝΔ στην Ροδόπη θα υπάρξουν πολλοί μνηστήρες ακόμα. Αξίζει να σημειωθεί πως εκτός απροόπτου υποψήφιοι βουλευτές με τη ΝΔ θα είναι στις επόμενες εθνικές εκλογές ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, η Βούλα Ελευθεριάδου και ο Μουσταφά Κατραντζή. Οπότε μένουν άλλες δύο θέσεις κενές, οι οποίες θα καταληφθούν από έναν χριστιανό και έναν μουσουλμάνο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ