ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Κέρδη 42.000 ευρώ για την Διαχειριστική Επιτροπή Μουσουλμανικής Περιουσίας

Και όμως! Δημόσιοι λειτουργοί επιχειρούν παρασκηνιακά το «ξήλωμα» της πετυχημένης διοίκησης

fonirodopis.gr

ΤΑΜΠΑΚΧΑΝΕ

Και όμως! Δημόσιοι λειτουργοί επιχειρούν παρασκηνιακά το «ξήλωμα» της πετυχημένης διοίκησης

Την κατάσταση εσόδων – εξόδων για το 2016 δημοσιοποίησε την Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου η διοίκηση της Διαχειριστικής Επιτροπής Μουσουλμανικής Περιουσίας (ΔΕΜΠ) Κομοτηνής.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, που παρουσιάζονται και στον σχετικό πίνακα, η ΔΕΜΠ Κομοτηνής την προηγούμενη χρονιά είχε έσοδα της τάξεως των 690.596,21 ευρώ και έξοδα 648.507,67 ευρώ με τα συνολικά κέρδη να ανέρχονται στα 42.090,54 ευρώ.

ΔΕΜΠ - ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΣΟΔΩΝ

ΕΣΚΙ ΤΖΑΜΙ

Συνέχεια στις ανακαινίσεις

Την ίδια ώρα με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι εργασίες ανακαίνισης στα τεμένη της Κομοτηνής. Το ανακαινισμένο τζαμί Ταμπακχανέ στην Κομοτηνή στέκεται πλέον πιο όμορφο από ποτέ υπό το φως των προβολέων το βράδυ ενώ οι εργασίες ανακαίνισης προχωρούν κανονικά και στον μιναρέ του τεμένους του Εσκί Τζαμί.

Όλα τα παραπάνω αποτελούν φυσικά δείγμα του νοικοκυρέματος, της ορθής διαχείρισης και των έργων που συντελεί η, πετυχημένη εκ του αποτελέσματος, σημερινή διοίκηση υπό την προεδρία του Σελήμ Ισά.

Δυστυχώς όμως, επειδή ζούμε και στην Ελλάδα, κάποιοι δημόσιοι λειτουργοί όπως μαθαίνουμε προσπαθούν παρασκηνιακά με νύχια και με δόντια να «ξηλώσουν» την πετυχημένη αυτή διοίκηση και να πετύχουν την αντικατάσταση των μελών της με άτομα της αρεσκείας τους. Οι λόγοι και τα κίνητρα της προσπάθειας αυτής δεν είναι ακόμα γνωστά όμως μια ματιά στα έσοδα και στην διαχείριση των 700.000 ευρώ ίσως να εξηγεί πολλά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ