ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

«Σπάρτακος»: Αγκαλιάστε με εμπιστοσύνη το Νοσοκομείο της πόλης μας

Πληρωμένες εφημερίες, εξορθολογισμός προμηθειών, επικουρικοί γιατροί και προσλήψεις στο «Σισμανόγλειο» Νοσοκομείο

fonirodopis.gr

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ - ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Πληρωμένες εφημερίες, εξορθολογισμός προμηθειών, επικουρικοί γιατροί και προσλήψεις στο «Σισμανόγλειο» Νοσοκομείο

Με την εικόνα αισιοδοξίας και προόδου αποχώρησαν τα μέλη του «Σπάρτακου» από το «Σισμανόγλειο» Νοσοκομείο το οποίο επισκέφθηκαν προκειμένου να συναντηθούν με τον διοικητή του νοσηλευτικού ιδρύματος κ. Γιώργο Φιλιππίδη.

Ο κ. Φιλιππίδης ενημέρωσε τους συμβούλους της αντιπολίτευσης στον Δήμο Κομοτηνής για την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στο Νοσοκομείο Κομοτηνής. «Οι οφειλές έχουν εξοφληθεί μέχρι και τον Γενάρη του 2017, οι εφημερίες των γιατρών για πρώτη φορά πληρώθηκαν χωρίς προσφυγές στα δικαστήρια, οι προσωπικές συμβάσεις σε καθαρίστριες, τραπεζοκόμους και φύλακες θα αποκαταστήσουν το εισόδημα των εργαζομένων ωφελώντας και το Δημόσιο, ο νέος νόμος για τις (ηλεκτρονικές) προμήθειες εξορθολογίζει το τοπίο, οι επικουρικοί γιατροί βοηθούν τα μάλα και οι δεκάδες προσλήψεις που αναμένονται θα βελτιώσουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες και τις εργασιακές συνθήκες του προσωπικού» σημειώνει ο «Σπάρτακος» στην ανακοίνωση του.

Από την συνάντηση ωστόσο δεν θα μπορούσε να απουσιάζει και η αναφορά στα προβλήματα που δεν εκλείπουν παρά τα βήματα προόδου που έχουν σημειωθεί. Το κτιριακό με την δημιουργία νέου νοσοκομείου, η έλλειψη νοσηλευτικού, η πολυμορφία του εργασιακού τοπίου μετά την απορρύθμιση των μνημονιακών χρόνων και η αδυναμία σχεδιασμού εξαιτίας της όλης πολιτικής κατάστασης ήταν μερικά απ’ αυτά που συζητήθηκαν.

Παρ’ όλα αυτά ο «Σπάρτακος» καλεί την τοπική κοινωνία «να αγκαλιάσει με εμπιστοσύνη το Νοσοκομείο της πόλης μας και να το στηρίξει, όχι μόνο γιατί το χρειάζεται αλλά και πρωτίστως γιατί το αξίζει».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ