ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Αγρότες έκλεισαν τον επαρχιακό δρόμο Κομοτηνής – Ξάνθης

Πραγματοποιήθηκε συμβολική κατάληψη για μία ώρα, από τις 11:00 πμ έως τις 12:00 μμ

fonirodopis.gr

ΑΓΡΟΤΕΣ - ΚΑΛΛΙΣΤΗ

Πραγματοποιήθηκε συμβολική κατάληψη για μία ώρα, από τις 11:00 πμ έως τις 12:00 μμ

Παρά το γεγονός ότι οι αγροτικοί σύλλογοι διεμήνυσαν ότι όλες οι κινητοποιήσεις θα αποφασίζονται κατόπιν γενικών συνελεύσεων, αγρότες του μπλόκου της Καλλίστης προέβησαν την Παρασκευή 3/2 σε κλείσιμο του επαρχιακού δρόμου Κομοτηνής – Ξάνθης.

Οι αγρότες του μπλόκου της Καλλίστης πραγματοποίησαν συμβολική κατάληψη του επαρχιακού δρόμου Κομοτηνής Ξάνθης για μία ώρα, από τις 11.00 πμ μέχρι τις 12.00 μμ, την ώρα που βρίσκονταν στο σημείο για να δηλώσουν την συμπαράσταση τους στον αγώνα τους μέλη του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Ροδόπης, του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Κομοτηνής και του Συλλόγου Γυναικών Ροδόπης.

Παράλληλα, με ολοένα και περισσότερα τρακτέρ ενισχύεται και το μπλόκο που συνδέει την Φιλύρα με την επαρχιακή οδό Κομοτηνής – Σαπών, που έστησε στο σημείο η Επιτροπή Αγώνα καπνοπαραγωγών του οικισμού Πάσσου Ροδόπης.

ΚΚΕ Ροδόπης: Ο αγώνας της μικρομεσαίας αγροτιάς είναι δίκαιος

Ανακοίνωση συμπαράστασης στον αγώνα τον αγροτών εξέδωσε η Τομεακή Επιτροπή Ροδόπης του ΚΚΕ. Σε αυτήν αναφέρεται αναλυτικά:

«Η Τομεακή Επιτροπή Ροδόπης του ΚΚΕ συμπαραστέκεται στον αγώνα της μικρομεσαίας αγροτιάς και ειδικά των καπνοπαραγωγών του οικισμού Πάσσος του Δήμου Αρριανών, που με την Επιτροπή Αγώνα Καπνοπαραγωγών Πάσσου, συγκρότησαν μπλόκο με τρακτέρ στο δρόμο που συνδέει τη Φιλύρα με τον επαρχιακό δρόμο Κομοτηνής – Σαπών. Και τους αγρότες της περιοχής της Ν. καλλίστης, που με τον Αγροτικό Σύλλογο Ν. Καλλίστης και περιφερείας, συγκρότησαν μπλόκο στον επαρχιακό δρόμο Κομοτηνής –Ξάνθης.

Ο αγώνας τους είναι δίκαιος. Είναι αγώνας επιβίωσης απέναντι στις αποφάσεις τις Ε. Ε που συμφωνεί και εφαρμόζει και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ Και απέναντι στα εξοντωτικά φορολογικά και ασφαλιστικά μέτρα της κυβέρνησης. Είναι χρέος του κάθε μικρομεσαίου αγρότη να ενισχύσει τα μπλόκα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ