ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Βούλα Ελευθεριάδου: Η μόνη «εμπλοκή» στην Θράκη είστε εσείς κ. Βασιλακόπουλε

fonirodopis.gr

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ

Ντροπή και αίσχος η για λόγους παραγοντισμού πισώπλατη μαχαιριά στην ειρηνική και αρμονική συμβίωση χριστιανών και μουσουλμάνων της περιοχής, σημειώνει η πολιτευτής της ΝΔ

Πληθαίνουν οι αντιδράσεις για τις εθνικά επικίνδυνες δηλώσεις του προέδρου της ΕΟΚ για πιθανή «εμπλοκή» της μουσουλμανικής μειονότητας σε επεισόδια με οπαδούς του Άρη και του Παναθηναϊκού.

Η πολιτευτής της ΝΔ κ. Βούλα Ελευθεριάδου κάνει λόγο για «διαστρέβλωση της πραγματικότητας με ανυπόστατους εφιάλτες» και καλεί τον πρόεδρο της ΕΟΚ να παραιτηθεί από την θέση του.

Αναλυτικά, σημειώνει:

«Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος, μπορεί να επικαλεσθεί όποια δικαιολογία επιθυμεί , μέσα όμως από τον κανονισμό της ομοσπονδίας καλαθοσφαίρισης, προκειμένου να καταφέρει να διεξαχθεί ο τελικός του κυπέλου μπάσκετ μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη στην Αθήνα και όχι σε άλλη πόλη, με επικρατέστερη την γειτονική Ξάνθη.

Με έκπληξη όμως ακούσαμε από τον κ Βασιλακόπουλο την απίστευτη δικαιολογία ,  πως η Ξάνθη απορρίπτεται, υπό τον κίνδυνο να υπάρξει εμπλοκή της μουσουλμανικής μειονότητας, με τους «στρατούς» (;) των οπαδών ΠΑΟ και ΑΡΗ.

Αλίμονο για την Ελλάδα μας και ειδικά για τη Θράκη μας, να διαστρεβλώνεται η πραγματικότητα με ανυπόστατους εφιάλτες.

Ντροπή και αίσχος η για λόγους παραγοντισμού πισώπλατη μαχαιριά στην ειρηνική και αρμονική συμβίωση χριστιανών και μουσουλμάνων της περιοχής μας.

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος μια μόνο υπηρεσία του απομένει να προσφέρει στην Ελλάδα και στο Μπάσκετ της. Να παραιτηθεί.

Το 1987 η εθνική μας ομάδα  μπάσκετ , με τον Γκάλη τον Γιαννάκη και τα άλλα παιδιά, ένωσε όλους τους Έλληνες σε μια γροθιά  με την κατάκτηση του τροπαίου, μας έκανε να κλάψουμε όλους από υπερηφάνεια. 

Τριάντα χρόνια μετά το ίδιο άθλημα, έρχεται να τους διχάσει, δια στόματος του προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Δεν θα τους περάσει. Οι Θρακιώτες είμαστε εδώ, ενωμένοι όσο ποτέ , αγωνιζόμενοι για την ευημερία και ειρήνη της περιοχής». 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ