ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Βασιλακόπουλος: «Φοβηθήκαμε εμπλοκή της μουσουλμανικής μειονότητας στην Ξάνθη»

fonirodopis.gr

ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Η Ξάνθη είναι σε ένα ευαίσθητο σημείο. Φοβηθήκαμε μήπως με τους στρατούς των δυο ομάδων είχαμε και εμπλοκή της μουσουλμανικής μειονότητας, είπε ο πρόεδρος της ΕΟΚ!!!

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος μίλησε για το φλέγον ζήτημα με τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Άρη και στον Παναθηναϊκό και εξηγώντας τον λόγο που απορρίφθηκε το κλειστό «Φίλιππος Αμοιρίδης» της Ξάνθης, ενέπλεξε μέχρι και την μουσουλμανική μειονότητα παίζοντας επικίνδυνα εθνικά παιχνίδια!!!

Αναλυτικά, ο πρόεδρος της ΕΟΚ μιλώντας στον Arena Fm δήλωσε:

«Έχουμε κάνει εθνικό θέμα τον τελικό μπάσκετ. Πρέπει να είναι μια γιορτή αλλά η κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ελληνική κοινωνία δεν το επιτρέπει αυτό. Δείτε τι συνέβη με το φάιναλ φορ του Λιγκ καπ του βόλεϊ που ήταν να γίνει στην Κύπρο, επειδή παρενέβη το υπουργείο δημόσιας τάξης, γιατί είχαν από τις μυστικές υπηρεσίες πληροφορίες ότι θα γίνουν έκτροπα.  Πρέπει να βρίσκουμε τον χώρο που πληροί όλους τους όρους ασφαλείας. Έχουμε ζήσει εμπειρίες γι’ αυτό το ψάχνουμε την καλύτερη λύση στην σημερινή πραγματικότητα. Συνήλθε η επιτροπή της ΕΟΚ και της αστυνομίας και αν δεν είναι η Λάρισα θα είναι η Αθήνα. Την αποδέχθηκαν όλοι αυτήν την εισήγηση» δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Βασιλακόπουλος και συνέχισε:

«Μπορεί και εντός της ημέρας να ανακοινωθεί το που θα γίνει ο τελικός. Θέμα ασφαλείας είναι που μόνο η αστυνομία μπορεί να μας βεβαιώσει. Στη Λάρισα προέκυψε και ένα άλλο ντεζαβαντάζ, που είναι οι αγροτικές κινητοποιήσεις. Δεν διαφωνώ ότι δεν είναι φερ πλέι να γίνει ο αγώνας στην έδρα ενός φιναλίστ. Ζητήσαμε το ΣΕΦ αλλά δε μας το δίνουν. Η Ξάνθη είναι σε ένα ευαίσθητο σημείο. Φοβηθήκαμε μήπως είχαμε με τους στρατούς των δυο ομάδων και εμπλοκή της μουσουλμανικής μειονότητας. Το πρόβλημα έχει δημιουργήσει η ίδια η κοινωνία. Εδώ δεν μπορεί να κάνει συναυλία ο Νταλάρας. Θα δοθούν ίδια εισιτήρια στις δυο ομάδες. Αν προκριθεί το ΟΑΚΑ δε θα γίνει ίδια μέρα ο τελικός με το ΑΕΚ-Ολυμπιακός. Χρειάζεται επίδειξη ευθύνης και αγάπης στο άθλημα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ