ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Νέο Νοσοκομείο Κομοτηνής εξήγγειλε ο Υπ. Υγείας Ανδρέας Ξανθός

Θα χρηματοδοτηθεί από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων – Είναι σε απόλυτη προτεραιότητα, σημείωσε ο υπουργός

fonirodopis.gr

ΑΝΔΡΕΑΣ ΞΑΝΘΟΣ

Θα χρηματοδοτηθεί από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων – Είναι σε απόλυτη προτεραιότητα, σημείωσε ο υπουργός

Την δημιουργία νέου Νοσοκομείου Κομοτηνής, το οποίο θα χρηματοδοτηθεί από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, εξήγγειλε ο Υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός σε δηλώσεις του σε τοπικά ΜΜΕ μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο «Σισμανόγλειο» Νοσοκομείο.

«Το νοσοκομείο Κομοτηνής είναι ένα κτίριο που θέλει ριζική αναδιοργάνωση. Χρειάζεται ένα καινούργιο νοσοκομείο γιατί οι υποδομές του υφιστάμενου είναι όντως απαρχαιωμένες και αυτό δυσκολεύει τη δουλειά του ανθρώπινου δυναμικού. Είμαστε σε καλό δρόμο, το νοσοκομείο Κομοτηνής έχει μπει σε απόλυτη προτεραιότητα. Σημειωτέον ότι το πρόγραμμα αυτό δεν επιχορηγεί τη δημιουργία νέων υποδομών, αλλά νομίζουμε ότι με μια πειστική επιχειρηματολογία που υπήρξε, καταφέραμε να γίνει μία ειδική εξαίρεση για το νοσοκομείο Κομοτηνής», σημείωσε ο υπουργός Υγείας.

Όσον αφορά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ΕΣΥ, ο Ανδρέας Ξανθός πρόσθεσε πως «η χώρα είναι υγειονομικά ασφαλής. Οφείλουμε να ενισχύουμε την εμπιστοσύνη των πολιτών στο ΕΣΥ».

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του διοικητή του «Σισμανογλείου» Γιώργου Φιλιππίδη, συμμετείχαν επίσης ο Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος, ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης, ο Δήμαρχος Κομοτηνής Γιώργος Πετρίδης και οι βουλευτές Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ Μουσταφά Μουσταφά και Αϊχάν Καραγιουσούφ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ