ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου στο Εργατικό Κέντρο Κομοτηνής

Πρώτη δύναμη η ΔΗΣΥΕ – Αμφισβητεί το αποτέλεσμα των εκλογών η Ανεξάρτητη Συνδικαλιστική Παρέμβαση

fonirodopis.gr

ΜΑΓΑΛΙΟΣ

Πρώτη δύναμη η ΔΗΣΥΕ – Αμφισβητεί το αποτέλεσμα των εκλογών η Ανεξάρτητη Συνδικαλιστική Παρέμβαση

Εκλογές στο Εργατικό Κέντρο Κομοτηνής πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 15 Ιανουαρίου προκειμένου να εκλεγεί νέα διοίκηση στον απαξιωμένο εδώ και καιρό φορέα των εργαζομένων του νομού.

Πρώτη δύναμη αναδείχτηκε η ΔΗΣΥΕ του νυν προέδρου Παντελή Μαγαλιού και δεύτερη η Ανεξάρτητη Συνδικαλιστική Παρέμβαση. Αναλυτικά, τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

1. ΔΗΣΥΕ 47 ψήφοι – 9 έδρες

2. Ανεξάρτητη Συνδικαλιστική Παρέμβαση 25 ψήφοι – 5 έδρες

3. ΔΑΣ 7 ψήφοι – 1 έδρα

4. ΔΑΚΕ 4 ψήφοι – 0 έδρες

ΜΟΥΜΤΖΙΔΗΣ

Αμφισβητεί το αποτέλεσμα η Ανεξάρτητη Συνδικαλιστική Παρέμβαση

Το αποτέλεσμα πάντως φαίνεται πως αμφισβητούν οι συνδικαλιστές της Ανεξάρτητης Συνδικαλιστικής Παρέμβασης οι οποίοι κάνουν λόγο για «εν κρυπτώ» διαδικασίες και «μαγείρεμα» των εκλογών από τον Παντελή Μαγαλιό.

Η Ανεξάρτητη Συνδικαλιστική Παρέμβαση μαζί με την ΔΑΣ που πρόσκειται στο ΠΑΜΕ ζήτησαν την αναβολή των εκλογών μέχρι να πάρουν στα χέρια τους τα νομιμοποιημένα έγγραφα των Σωματείων με τα μητρώα μελών, τα οποία ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Κομοτηνής αρνείται πεισματικά να δώσει.

«Ανεβάσαμε τις δυνάμεις μας καθώς κατορθώσαμε να κερδίσουμε μία επιπλέον έδρα» ανέφερε ο Τάκης Μουμτζίδης της Ανεξάρτητης Συνδικαλιστικής Παρέμβασης στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα πως «δεν θα παρατήσουμε τον αγώνα μας. Θεωρούμε ότι στις εκλογές συμμετείχαν Σωματεία – ‘’σφραγίδες’’ τα οποία άλλαξαν τους συσχετισμούς και καθόρισαν το αποτέλεσμα. Αυτό που έχουμε να πούμε προς το παρόν είναι ότι επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο μας συμφέρον».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ