ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΕΛΛΑΔΑ

Για νέες αποστασίες κάνει λόγο το Ποτάμι σχολιάζοντας την αποχώρηση Ιλχάν

fonirodopis.gr

ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ

«Οι πολίτες βλέπουν και θα είναι αυστηροί με όλους αυτούς που θυσιάζουν τα πάντα στο κυνήγι της καρέκλας και – φευ – της εξουσίας» αναφέρεται στην ανακοίνωση

Για νέες αποστασίες οι οποίες δηλητηριάζουν την δημόσια ζωή, κάνει λόγο το Ποτάμι σχολιάζοντας την αποχώρηση του βουλευτή Ροδόπης Ιλχάν Αχμέτ από τις τάξεις του και την προσχώρηση του στην Δημοκρατική Συμπαράταξη.

Παράλληλα, επιτίθεται και στην Φώφη Γεννηματά την οποία κατηγορεί ότι «κλέβει» τις έδρες άλλων κομμάτων.

Αναλυτικά, το Ποτάμι στην ανακοίνωση του αναφέρει:

«Η κυρία Γεννηματά άνοιξε πρώτη – πριν και από τις Ποδοσφαιρικές Ανώνυμες Εταιρείες – τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Είναι αστείο και συνάμα θλιβερό. Ένας Βουλευτής το πρωί είναι Ποτάμι και το μεσημέρι γίνεται ΠΑΣΟΚ. Χωρίς καμία πολιτική διαφωνία με το κόμμα του και ενώ πάντα επικροτούσε τις θέσεις και τις παρεμβάσεις του Ποταμιού για τη χώρα αλλά και για τη μειονότητα που εκπροσωπούσε. Οι ευθύνες αυτών που σχεδιάζουν στο παρασκήνιο νέες αποστασίες είναι τεράστιες. Δηλητηριάζουν ξανά την δημόσια ζωή. Τα κόμματα δεν μεγαλώνουν κλέβοντας τις έδρες άλλων κομμάτων. Οι πολίτες βλέπουν και θα είναι αυστηροί με όλους αυτούς που θυσιάζουν τα πάντα στο κυνήγι της καρέκλας και – φευ – της εξουσίας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ