ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Στη Δημοκρατική Συμπαράταξη προσχώρησε ο Ιλχάν Αχμέτ

Αποχώρησε από το Ποτάμι – Η ισχυρή Κεντροαριστερά μπορεί να φέρει τις αλλαγές που χρειάζεται ο τόπος, δηλώνει ο βουλευτής Ροδόπης

fonirodopis.gr

ΙΛΧΑΝ - ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ

Αποχώρησε από το Ποτάμι – Η ισχυρή Κεντροαριστερά μπορεί να φέρει τις αλλαγές που χρειάζεται ο τόπος, δηλώνει ο βουλευτής Ροδόπης

Ένα βήμα πιο κοντά στη Φώφη και στη Δημοκρατική Συμπαράταξη βρίσκεται πλέον ο Ιλχάν Αχμέτ, γράφαμε από τις 20 Δεκεμβρίου όταν και ο βουλευτής Ροδόπης υπέγραψε αίτημα του ΠΑΣΟΚ για ονομαστική ψηφοφορία για την άρση εφαρμογής αύξησης του ΦΠΑ στα ακριτικά νησιά.

Ο ίδιος σήμερα επιβεβαίωσε την είδηση αυτή και την έντονη φημολογία που είχε αναπτυχθεί το προηγούμενο διάστημα περί πολιτικής του συμφωνίας με την Φώφη Γεννηματά.

«Αποδέχθηκα σήμερα την πρόσκληση της Προέδρου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για να συναντηθώ μαζί της προκειμένου να συζητήσουμε τις προϋποθέσεις μιας πολιτικής μας συνεργασίας.   

Πεποίθησή μου είναι, ότι ο στόχος για τη δημιουργία ενός μεγάλου ενδιάμεσου χώρου με προοδευτικό πρόσημο, με πίστη στις αστείρευτες δυνάμεις της ελληνικής κοινωνίας, στις αρχές της κοινωνικής δικαιοσύνης, στις δημοκρατικές κατακτήσεις αλλά και στις αναγκαίες αλλαγές και μεταρρυθμίσεις, είναι εφικτός και αναγκαίος όσο ποτέ άλλοτε στην πρόσφατη πολιτική μας ιστορία.

ΙΛΧΑΝ - ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ

ΙΛΧΑΝ - ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ

Η Δημοκρατική Συμπαράταξη συνενώνει σήμερα στους κόλπους της την πληθυντική και ισχυρή Κεντροαριστερά που μπορεί να ωθήσει προς τις αναγκαίες προοδευτικές και δημοκρατικές αλλαγές που έχει ανάγκη η χώρα, αφενός, αλλά και να ωθήσει σε  ευρύτερες συνεργασίες στο πλαίσιο της εθνικής προσπάθειας για να μπει τέλος στην κρίση.

Θα ήθελα επίσης, να αναφερθώ στην Θράκη και την Ροδόπη, όπου εκλέγομαι και να τονίσω ότι θα αποτελούν πάντοτε την πρώτιστη και κορυφαία προτεραιότητα μου στην κοινοβουλευτική μου παρουσία.          

Θέλω να ευχαριστήσω ταυτόχρονα και τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ και κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Θανάση Θεοχαρόπουλο για την παρουσία του εδώ και να διαβεβαιώσω ότι θα αφιερώσω όλες μου τις δυνάμεις στην ενότητα και την προοπτική του δημοκρατικού και προοδευτικού χώρου» σημείωσε στην πρώτη του δήλωση μετά την συμφωνία με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη ο Ιλχάν Αχμέτ.

Η δήλωση αποχώρησης από το Ποτάμι

Με την παρακάτω δήλωση προς τον Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση, ο Ιλχάν Αχμέτ έκανε γνωστή την αποχώρηση του από το Ποτάμι.

«Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε, Δια της παρούσης, θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω εγγράφως, ότι εφεξής δεν θα ανήκω στην κοινοβουλευτική ομάδα του Ποταμιού, παραμένοντας ως ανεξάρτητος βουλευτής».

Η επιστολή προσχώρησης στην Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

«Αξιότιμε κύριε πρόεδρε, Σύμφωνα με το άρθρο 16 παρ.5 του Κανονισμού της Βουλής των Ελλήνων, σας  ενημερώνω ότι προσχωρώ στην Κοινοβουλευτική Ομάδα Δημοκρατική Συμπαράταξη ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ