ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Προσλήψεις 35 ιατρών για το «Σισμανόγλειο» Νοσοκομείο ανακοίνωσε ο Γιώργος Φιλιππίδης

FoniRodopis

ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ - ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ

Εξοφλήθηκαν χρέη ύψους 5,5 εκ. ευρώ καθώς και όλες οι εφημερίες του ιατρικού προσωπικού – Προσλαμβάνονται και καθαρίστριες

Το Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής «Σισμανόγλειο» επισκέφθηκαν την Δευτέρα (2/1) το πρωί οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Μουσταφά Μουσταφά και Αιχάν Καραγιουσούφ μαζί με τον συντονιστή της Ν.Ε. του κόμματος Σταμάτη Σακελλίωνα προκειμένου να συναντηθούνε με τον διοικητή Γιώργο Φιλιππίδη και τον αντιπρόεδρο του Δ.Σ. Χασάν Εκρέμ.

Στα πλαίσια αυτής της εθιμοτυπικής επίσκεψης με αφορμή τις ευχές για το νέο έτος ο κ. Φιλιππίδης ενημέρωσε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για τις προσλήψεις που αναμένονται, δηλαδή 35 άτομα διάφορων ειδικοτήτων 12μηνης θητείας, καθώς και την πρόσληψη των καθαριστριών με βάση τον νέο νόμο όπου φεύγουν οι εργολάβοι μέσα από τα νοσοκομεία.

Επίσης ο διοικητής ενημέρωσε την αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ ότι το νοσοκομείο δεν χρωστά πλέον ενώ όταν ανέλαβε τα καθήκοντά του υπήρχε χρέος 5,5 εκατομμύρια. Ταυτόχρονα έχουν εξοφληθεί οι εφημερίες του ιατρικού προσωπικού από παρελθόντα έτη. Επιπρόσθετα αναμένονται οι 5 προσλήψεις μόνιμου ιατρικού προσωπικού. Ασφαλώς πρόκειται για μια εικόνα σαφώς καλύτερη από εκείνη που υπήρχε πριν από 2 χρόνια χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν προβλήματα που πρέπει να λυθούν.

Τέλος ο διοικητής ενημέρωσε ότι θα ζητηθούν και ιατρικές ειδικότητες αιχμής από τις 2.000 προσλήψεις που θα γίνουν καθώς και ότι ήδη ανέλαβε υπηρεσία και νέος ψυχίατρος στο νοσοκομείο.

Από την μεριά τους οι βουλευτές σημείωσαν πως «παρόλο που μας κατηγορούν για μεροληψία εμείς επιμένουμε να είμαστε μεροληπτικοί υπέρ του δημόσιου συστήματος υγείας και προσπαθούμε βήμα βήμα να το ανατάξουμε προς όφελος των συμπολιτών μας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ