ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Τα μυστικά της επιτυχίας στους μικρούς αθλητές της «Ολυμπιάδας» δίδαξε η Κορακάκη

fonirodopis.gr

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ - ΚΟΡΑΚΑΚΗ

Ήμουν κι εγώ εκεί όταν ήρθε η χρυσή Ολυμπιονίκης της χώρας μου, αναφέρει στο συγκινητικό του μήνυμα ο Αθλητικός Σύλλογος

Τα μυστικά της επιτυχίας στους μικρούς αθλητές της «Ολυμπιάδας» δίδαξε η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο, Άννα Κορακάκη, η οποία βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του αθλητικού Συλλόγου στο Πανθρακικό Στάδιο Κομοτηνής την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου.

Η Άννα Κορακάκη χαμογελαστή, ευπρόσιτη και με συμπεριφορά που σε κερδίζει από την πρώτη στιγμή δεν χάλασε χατίρι σε κανέναν, φωτογραφήθηκε με όλους ενώ στο τέλος μοίρασε αυτόγραφα σε άπαντες.

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ - ΚΟΡΑΚΑΚΗ

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ - ΚΟΡΑΚΑΚΗ

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ - ΚΟΡΑΚΑΚΗ

Στο συγκινητικό του μήνυμα ο αθλητικός Σύλλογος της «Ολυμπιάδας» Κομοτηνής αναφέρει: «Οι Ολυμπιονίκες δεν γεννιούνται κάθε μέρα! Είναι κάτι το ξεχωριστό. Καταφέρνουν αυτό που για τους περισσότερους από εμάς δε μοιάζει απλά με άπιαστο όνειρο, ΕΙΝΑΙ! Εκεί…. προσηλωμένοι στο στόχο…. μοχθούν… προπονούνται… ξανά και ξανά… θυσιάζονται!

Λησμονούν την απλή καθημερινή ζωή με τις μικρές και απλές της απολαύσεις… δίνουν τόπο πολλές φορές στις προσωπικές τους σχέσεις και φιλίες… στερούνται! Και ξαφνικά έρχεται η επιτυχία!! Αυτή που όλοι ονειρευόμαστε και δεν θα αποκτήσουμε ποτέ. Και γιγαντώνονται στα μάτια μας σαν ημίθεοι!!! Πρώτοι σε όλο τον κόσμο; Θεέ μου… πώς;

Και ένα απλό καθημερινό κορίτσι μπαίνει στο χώρο μας… πιο λαμπερό από αυτό που βλέπαμε στην τηλεόραση, πιο γήινο από αυτό που μας έκανε να κλαίμε από χαρά και περηφάνια. Και είσαι εσύ Άννα Κορακάκη που γέμισες χαρά όλους μας, παιδιά και μεγάλους. Μετά από χρόνια, όλοι αυτοί που ήμασταν μαζεμένοι στο χώρο αυτό, θα το λέμε σαν ιστορία στους φίλους μας και στους δικούς μας ανθρώπους.

 Ήμουν και εγώ στην ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ όταν ήρθε η Χρυσή Ολυμπιονίκης της Χώρας μου!».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2021 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x