ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μιχάλης Ραγκούσης: Δεν υπάρχουν φραγμοί κι εμπόδια για τα Άτομα με Αναπηρία

FoniRodopis

ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ

Δεν υπάρχει δεν μπορώ, απλά δεν υπάρχει ο σωστός τρόπος. Όταν υπάρχει ο σωστός τρόπος, οι σωστοί άνθρωποι, το σωστό μέρος, τότε όλα είναι εφικτά, αναφέρει ο πρόεδρος του Ηρόδικου

«Η αναπηρία είναι κάτι το οποίο το ζεις καθημερινά, δεν χρειάζεσαι μια συγκεκριμένη μέρα για να το γιορτάσεις» δηλώνει ο Μιχάλης Ραγκούσης, Πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου Ηρόδικος με αφορμή την τελευταία πρωτοβουλία που πήρε ο Σύλλογος υλοποιώντας για μια ακόμη φορά μια ξεχωριστή δράση, αυτή της αυτόνομης κατάδυσης. Περισσότερα από δέκα Άτομα με Αναπηρία δοκίμασαν και ήρθαν σε επαφή με την αυτόνομη κατάδυση γνωρίζοντας έναν άλλον υπέροχο κόσμο στο χώρο του αθλητισμού.

«Έτσι, τα Άτομα με Αναπηρία αντιλαμβάνονται ότι δεν υπάρχουν φραγμοί κι εμπόδια» δηλώνει ο κος Ραγκούσης και σημειώνει ότι δεν υπάρχει δεν μπορώ, απλά δεν υπάρχει ο σωστός τρόπος. Έτσι, όταν υπάρχει ο σωστός τρόπος, οι σωστοί άνθρωποι, το σωστό μέρος, τότε όλα είναι εφικτά. «Τα «μη» των άλλων είναι για «μη»» δηλώνει χαρακτηριστικά στέλνοντας ένα μήνυμα για τους «φραγμούς» που βάζουν οι άλλοι στα Άτομα με Αναπηρία.

Ο Αθλητικός Σύλλογος «Ηρόδικος» θα συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό τις εκδηλώσεις του, φροντίζοντας όλες οι δράσεις να είναι μεικτές. «Υπάρχει έλλειψη γνώσης για το πώς θα το κάνω; Όταν απαντάται αυτό το ερώτημα από εκεί και πέρα όλα είναι εύκολα. Όλες οι δράσεις μας είναι κοινές, για ανθρώπους με αναπηρία και για ανθρώπους χωρίς προβλήματα αναπηρίας.Έτσι, ώστε, μέσα από βιωματική εμπειρία να αντιλαμβανόμαστε ότι δεν υπάρχουν εμπόδια και όλα μπορούν να γίνουν από κοινού».

Τον Απρίλιο δέκα φιλοξενούμενοι

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι η ασφαλιστική εταιρεία ΝΝ σε συνεργασία με το Σύλλογο ΠΕΡΠΑΤΩ θα δώσει τη δυνατότητα σε δέκα άτομα με αναπηρία να ταξιδέψουν στην Κομοτηνή και να ζήσουν από κοντά όλες αυτές τις δράσεις που αναπτύσσονται από τον Σύλλογο, στο χώρο αυτόνομης διαβίωσης κι αναψυχής. Η φόρμα δηλώσεων για τη συμμετοχή στην κλήρωση είναι ανοιχτή.Τους δέκα τυχερούς θα τους υποδεχτεί τον Απρίλιο ο ΠΕΡΠΑΤΩ με τα έξοδα της φιλοξενίας τους να είναι καλυμμένα από την ΝΝ.

Πηγή: ΕΡΤ Κομοτηνής

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

FAST FOOD1 ημέρα πριν

FaceFood

Αν έχεις όρεξη για φαγητό εδώ έχει γύρο πάντα φρέσκο και ποιοτικό

COFFEE1 ημέρα πριν

Coffee Nuts

Διάφορες ποικιλίες espresso και καφέ φίλτρου

ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ1 ημέρα πριν

Στεγνοκαθαριστήριο «Ηλιαχτίδα»

Στεγνό καθάρισμα – Μειωμένες τιμές – Παραλαβή παράδοση κατ’ οίκον

ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ - ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΑ3 ημέρες πριν

Φωτοτυπικό Κέντρο «Ο Πόντος»

Οτιδήποτε χρειάζεστε στο χώρο των φωτοτυπιών και φωτοαντιγράφων, άμεσα και αποτελεσματικά, πάντα στις πιο φιλικές τιμές

ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ3 ημέρες πριν

«Ο Φούρνος του Παππού»

24 ώρες ανοιχτά – Απολαύστε καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας υπέροχο παραδοσιακό ψωμί και πλούσια ποικιλία σφολιατοειδών

ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ2 εβδομάδες πριν

Στεγνοκαθαριστήριο 5min

Άμεση εξυπηρέτηση – Απόλυτη καθαριότητα – Οικονομικές τιμές – Σεβασμό στον πελάτη

ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΑ4 εβδομάδες πριν

Ιχθυοπωλείο – Ψητοπωλείο Ελευθερίου

Ολόφρεσκα ψάρια στις καλύτερες τιμές. Αναλαμβάνουμε το ψήσιμο και την παράδοση των ψαριών σας

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ