Είναι δυνατόν;

Και όμως! Στην Ροδόπη υπάρχουν ακόμα διπλοθεσίτες στο δημόσιο!!!

ΔΗΜΟΣΙΟ

Υπάλληλος κατάφερε εν καιρώ κρίσης και απολύσεων να προσληφθεί σε ακόμα μία θέση – Πολιτικοί φίλοι του «πιέζουν» τώρα προκειμένου να μην αποπεμφθεί

Περίπου κατά 370.000 άτομα μειώθηκαν οι υπάλληλοι στον ευρύτερο δημόσιο τομέα από το 2011 μέχρι σήμερα, σύμφωνα με στοιχεία που παρουσίασε η ΑΔΕΔΥ και βάσει των οποίων οι δημόσιοι υπάλληλοι από 936.000 που ήταν τότε ανέρχονται τώρα σε 567.000 μαζί με τους ένστολους.

Παρ’ όλα αυτά ένας υπάλληλος από την Ροδόπη φαίνεται πως όχι μόνο δεν έχασε τη δουλειά του αλλά κατάφερε να προσληφθεί και σε ακόμα μία θέση (!!!) εν καιρώ κρίσης, αξιολογήσεων, διαθεσιμοτήτων και απολύσεων.

Στην μνημονιακή λοιπόν Ελλάδα των εκατομμυρίων ανέργων και των χιλιάδων νέων που μεταναστεύουν στο εξωτερικό για ένα καλύτερο αύριο, η ασυδοσία στο δημόσιο φαίνεται πως καλά κρατεί.

Το τραγικό της συγκεκριμένης υπόθεσης είναι πως τον διπλοθεσίτη της Ροδόπης στηρίζουν κάποιοι πολιτικοί, οι οποίοι όπως μαθαίνουμε «πιέζουν» προς πάσα κατεύθυνση προκειμένου ο φίλος τους να διατηρήσει και τις δύο θέσεις με… τους αντίστοιχους φυσικά παχυλούς μισθούς.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.