ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Και όμως! Στην Ροδόπη υπάρχουν ακόμα διπλοθεσίτες στο δημόσιο!!!

FoniRodopis

ΔΗΜΟΣΙΟ

Υπάλληλος κατάφερε εν καιρώ κρίσης και απολύσεων να προσληφθεί σε ακόμα μία θέση – Πολιτικοί φίλοι του «πιέζουν» τώρα προκειμένου να μην αποπεμφθεί

Περίπου κατά 370.000 άτομα μειώθηκαν οι υπάλληλοι στον ευρύτερο δημόσιο τομέα από το 2011 μέχρι σήμερα, σύμφωνα με στοιχεία που παρουσίασε η ΑΔΕΔΥ και βάσει των οποίων οι δημόσιοι υπάλληλοι από 936.000 που ήταν τότε ανέρχονται τώρα σε 567.000 μαζί με τους ένστολους.

Παρ’ όλα αυτά ένας υπάλληλος από την Ροδόπη φαίνεται πως όχι μόνο δεν έχασε τη δουλειά του αλλά κατάφερε να προσληφθεί και σε ακόμα μία θέση (!!!) εν καιρώ κρίσης, αξιολογήσεων, διαθεσιμοτήτων και απολύσεων.

Στην μνημονιακή λοιπόν Ελλάδα των εκατομμυρίων ανέργων και των χιλιάδων νέων που μεταναστεύουν στο εξωτερικό για ένα καλύτερο αύριο, η ασυδοσία στο δημόσιο φαίνεται πως καλά κρατεί.

Το τραγικό της συγκεκριμένης υπόθεσης είναι πως τον διπλοθεσίτη της Ροδόπης στηρίζουν κάποιοι πολιτικοί, οι οποίοι όπως μαθαίνουμε «πιέζουν» προς πάσα κατεύθυνση προκειμένου ο φίλος τους να διατηρήσει και τις δύο θέσεις με… τους αντίστοιχους φυσικά παχυλούς μισθούς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ